Tule mukaan MyPan toimintaan

Tule mukaan MyPan toimintaan

Tervetuloa mukaan MyPan riemukkaaseen talkooporukkaan!

 
MyPa on yksi alueensa merkittävimpiä seuroja ja toimintamme perustuu vahvaan yhteisöllisyyteen. Hieno talkooporukkamme varmistaa, että MyPan ottelutapahtumat ja muu toiminta tehdään parhaalla mahdollisella tavalla. 
Haluamme lisää tekijöitä, jotta kenenkään työtaakka ei muodostu kohtuuttomaksi. Tarjolla on mahdollisuuksia tekijöille, jotka haluavat kehittyä tehtävien mukana tai vain nauttia mukavasta toiminnasta. 
Kaudet aloitamme ja päätämme aina yhteisellä illanvietolla MyPa-talolla.
 
 
Avainpelaajia tarvitaan mm. seuraaville pelipaikoille:
 
 

1. Kumppanuusmyynnin avainpelaaja

Tehtäviin kuuluu kumppanuustuotteiden suunnittelu sekä uusien ja vanhojen kumppanuuksien hoito. Tukenasi toimii MyPan myyntiryhmä. Etsimme alueen elinkeinoelämää tuntevaa, myyntiä pelkäämätöntä henkilöä. Hyvistä tuloksista maksamme mielellämme hyvän korvauksen.

2. Webmaster

MyPa kehittää jatkuvasti digitaalisia kanaviaan ja uudistamme mm. MyPa.fi sivuston. Tähän kehittämiseen ja ylläpitoon etsimme innokkaita tekijöitä. Tehtävä on talkoopohjainen ”rakkaudesta lajiin” periaatteella. Tukena on MyPan aktiivinen viestintäryhmä.

3. Jäsenistön yhteyshenkilö

MyPa on jäsentensä yhdistys. Haluamme tarjota jäsenistöllemme merkittäviä palveluja, jotta nykyiset jäsenet pysyvät ja uusia saadaan mukaan. Tähän tehtävään etsimme sopivaa MyPa-henkistä henkilöä, joka tuntee paikkakunnan haasteet ja mahdollisuudet.  Tehtävä on talkoopohjainen ”rakkaudesta lajiin” periaatteella.

4. MyPa-fanituotepäällikkö

MyPa pyrkii tuottamaan jatkossa fanituotteita myös omin ja yhteisönsä voimin. Esimerkiksi MyPa villasukat ovat olleet haluttuja lahjoja. Jatkossa MyPa tuotteet voivat olla puu-, metalli-, savi- tai mitä tahansa käsitöitä. Fanituotantopäällikkö koordinoi ja mahdollistaa tuotteiden ostoa, valmistusta sekä myyntiä.

5. Tapahtumapäällikkö

Vastaa tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta ja on mukana ottelutapahtumien koordinoinnissa.

6. Kioskitoiminnan koordinaattori

Vastaa kioskimyynnin tuotevalikoimasta ja ostoista.

7. Ottelutapahtuman toteuttajat

Ottelutapahtumassa on jatkuvasti mahdollisuuksia toimia erilaisissa tehtävissä., kuten kioskimyynnissä, järjestyksenvalvonnassa, jne. 

 

Lisätietoja tehtävistä antavat Risto Oksanen, risto.oksanen@mypa.fi, 0400-656482  ja Pirkko Itälä, pirkko.itala@mypa.fi, ‪+358 40 5465199