Rico Ryöpäs: “Pettymykset pitää unohtaa ja kääntää voitoksi.”

Rico Ryöpäs: “Pettymykset pitää unohtaa ja kääntää voitoksi.”

MYPA jatkaa pisteiden metsästystä lauantaina kello 17, kun KSOY Stadionilla vastassa on sarjanoususta kamppaileva PEPO. MYPAn Rico Ryöpäs ennakoi asuinkaupunkinsa ylpeyden kohtaamista. Kuva: MYPA / Jaakko Haapala
 
Ottelupäivänä MYPAlla on allaan kolmen voitottoman ottelun putki ja ero putoamisviivan takana väijyvään PKKU:hun on vain kaksi pistettä. Murheellisimpia tappioita oli tiistain paikalliskamppailu PeKaa vastaan, kun karhulalaiset olivat vahvempia maalein 3-1 Leevi Perkiön vastatessa myllykoskelaisten ainokaisesta. 
 
MYPAn ikitaistelija ja tunnettu herrasmies Rico Ryöpäs tunnistaa haasteet pelissä, mutta näkee valoa tunnelin päässä: 
- Useampi pettymys on takana, mutta ne pitää unohtaa ja kääntää voitoksi. Meidän pitää kentällä puhaltaa yhteen hiileen ja saada aikaan samanlainen flow-tila kuin Reipasta vastaan kotona. Oman pään puhtaana pitämisellä ollaan jo pitkällä. 
 
Vieraat Lappeenrannasta tulevat varmasti itseluottamusta uhkuen, sillä takana on häkellyttävän musertava esitys Mikkelissä. MiPK kaatui luvuin 0-11 kun kolme pelaajaa onnistui iskemään hatullisen. Maalin makuun huomisen vierasjoukkue onkin päässyt jo neljäkymmentä kertaa, tehokkaimpana pelimiehenä kärkimies Nikke Veikkanen, joka on huudattanut Lappeenrannan kolmen miehen rumpujaostoa kymmenesti. Samu Suoraniemen viisi osumaa ja kesken kauden mukaan tulleen Malik St. Prixin toiset viisi jakavat jo puolet maalisaaliista kolmelle miehelle. Sarjakakkosena tällä hetkellä JäPSin perässä oleva vastustaja tulee siis olemaan ehdottomasti sarjan kovimpia. 
 
PEPOlla on hyvä ja laadukas joukkue, minkä jo sarjataulukkokin kertoo. Kuitenkaan en minä näe mitään syytä miksi me ei PEPOa voitettaisi. Vastustaja pitää saada pois mukavuusalueeltaan ja rankaista omista paikoistaan, pohtii MiPK-peliä edeltävän kahden maalin lupauksensa tähän kohtaamiseen siirtänyt Ryöpäs. 
 
MiPKiä vastaan ei maalilupaus pitänyt, niin voin nyt luvata tehdä Rämän puolesta. Mikäs sen mukavampaa, kuin osua PEPOa vastaan kun itsekin Lappeenrannassa asustelen. 
 
Rico on ollut yksi MYPAn eniten minuutteja kellottaneista pelaajista, toistaiseksi kasassa Kakkosesta tällä kaudella on 15 ottelua minuuteilla 1321. Keskikentän keskustassa sekä laidalla niin alhaalla kuin yläkerrassakin nähty monikäyttöinen pelaaja on ollut joukkueen varmimpia suorittajia pitkin kautta. 
 
-Henkilökohtaisella tasolla kausi on mennyt siinä mielessä hyvin, että olen päässyt pelaamaan ja pysynyt terveenä. Vaadin kuitenkin itseltänikin enemmän ja tasaisempaa suorittamista, mies itse kommentoi.
 
Lauantaipäivä ja huippuvastustaja Saviniemessä. Kotiyleisön tuen tärkeyden myös Ryöpäs tunnistaa: 
-Kaikki kynnelle kykenevät katsomoon ja kannustamaan MYPA voittoon! Kotiotteluissa on ollut hyvä fiilis ja kannustus kuuluu hyvin kentälle. Siitä me saadaan voimaa ja halua voittaa pelejä vielä enemmän. 

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi