Aikainen maali ikävä isku: ”Joudutaan ottamaan isoja riskejä”

Aikainen maali ikävä isku: ”Joudutaan ottamaan isoja riskejä”

FF Jaro haki Ykkösen sarjapisteet tiistaina KSOY Stadionilta 5-0-voittolukemin.
 
FF Jaro on päässyt hyvään vireeseen. Edellisessä ottelussa se kaatoi EIF:n 3-0 ja tiistaina MYPA:n 5-0. MYPA lähti otteluun hyvällä itseluottamuksella, sillä alla oli makea voitto Ykkösen kärkijoukkueisiin kuuluvasta TPS:sta. Se voitto tuli todella väkevän taistelun kautta.
 
- En sanoisi, että se jäi nyt taistelumentaliteetista kiinni. Haluttiin voittaa peli, haluttiin tehdä maaleja. Se on ihan selvää, että tämä joukkue on haastaja tässä sarjassa, pitää pystyä joka pelissä maksimisuoritukseen, jos halutaan kamppailla pisteistä. Tiedossa kyllä on, että näitä pelejä tulee, isonumeroisia tappioita ja niistä vastuun kannan minä, toteaa MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen.
 
FF Jaron onnistui tehdä ottelun avausmaali jo 10. peliminuutilla.
 
- Totta kai se vaikuttaa peliin ja sotkee, kun mennään häviölle. Se tarkoittaa, että joudutaan avaamaan vielä enemmän peliä ja ottamaan jossain välissä paljon isoja riskejä. Meillä oli mahdollisuudet tulla tasoihin toisen puoliajan alussa, mutta ei käytetty meidän paikkaa ja sitten soi omissa ja se oli 2-0, Karjalainen toteaa.
 
MYPA:n pelit jatkuvat tulevana lauantaina vierasottelulla AC Kajaania vastaan.