Antti Kaikkonen jatkosopimukseen MyPan kanssa – ” Tämä seura merkitsee minulle tosi paljon”

Antti Kaikkonen jatkosopimukseen MyPan kanssa – ” Tämä seura merkitsee minulle tosi paljon”

Antti Kaikkonen KSOY Stadionilla

MyPa ja maalivahti Antti Kaikkonen ovat solmineet jatkosopimuksen kaudesta 2023. Kaikkonen on edustanut MyPaa vuodesta 2021 saakka.

Kouvolassa syntynyt ja Porvoossa FC Futuran riveissä jalkapallokasvatuksensa saanut Kaikkonen on todella iloinen jatkosta Myllykoskella: ” Skidinä sanoin isobroidille, että musta tulee MyPan maalivahti, tämä seura merkitsee minulle tosi paljon. Hieno fiilis saada edustaa MyPaa. Vaikka muutin tosi nuorena pois, MyPa pysyi lempijoukkueena”.

Kuluva kausi jäi Kaikkoselle pelikentän puolella lyhyeen alkukesästä tapahtuneen loukkaantumisen vuoksi. Hän kuitenkin näkee kauden pelaamisen menneen omalla tasollaan: ” Pelaamisen taso oli minun mielestäni aika tasaista suorittamista, mitään ihmeellistä ei ainakaan tule mieleen. Loukkaantuneena ymmärsin paremmin, miten voin auttaa joukkuetta, vaikka ei pystyisi itse pelaamaan”. Kaikkonen on kuntouttanut itseään takaisin pelikentälle MyPan yhteistyökumppani KymiTerveyden tuella: ” Kuntoutuminen etenee koko ajan parempaan suuntaan. Kova työ tuottaa tulosta. Treeneissä otettu jo muutamia koppeja. Joukkueelta tulee suuri tuki, että jaksaa”.

 

Antti Kaikkonen on tällä kaudella HoviRuoka kummipelaaja. www.hoviruoka.fi