Edessä on isojen panosten peli

Edessä on isojen panosten peli

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: MYPA/Jaakko Haapala

MYPAn kauden viimeinen kotiottelu on ei enempää eikä vähempää kuin paikallisderby Peli-Karhuja vastaan. Suurten panosten ottelu starttaa lauantaina KSOY stadionilla klo 15.00.

Pallokerho Keski-Uusimaa hengittää putoajan paikalla niskaan vain pisteen päässä. PeKa on puolestaan pisteen MYPAn yläpuolella sarjataulukossa. Taistelu sarjapaikasta on armoton ja vain voitolla lauantaisen derbyn isäntäjoukkue pystyy petraamaan asemiaan tässä taistelussa.

Kokoonpano elää jonkin verran voitokkaan Kiffen-pelin jäljiltä. Tommi Roposen pelikielto asettaa ainakin Jussi-Pekka Rämälle isompaa ruutua joukkueen hyökkäyspäähän. Pitkäaikaistoipilas Valtteri Kangasniemen lisäksi Jussi Lanu sekä Oskari Pasanen joutuvat jättämään tärkeän pelin välistä.

Kauden ensimmäinen derby päättyi PeKa:n 3-1-voittoon Arto Tolsa areenalla. MYPAn ainosta osumasta vastasi Leevi Perkiö. PeKa:n vaarallinen maalintekijä Nico Pietiläinen osui kahdesti ja Riku Koivikko kerran.

MYPAn kokoonpanoa ovat rassanneet pienet vaivat ja flunssa, mutta päävalmentaja Marko Honkanen kertoo, että siitäkin huolimatta joukkueen joukkueella on hyvä harjoitusviikko takana. ”Mano” lupaa, että kotiyleisön eteen astelee taisteleva joukkue.

-PeKa voitti meidät Kotkassa, jossa kuvastui meidän huono vieraspeliemme saldo. Olimme silloin aneemisia eikä taistelua löytynyt. Lauantaina löytyy kyllä taisteluilmettä. Meillä on hyvä treeniviikko takana, eikä poissaolojen anneta vaikuttaa tekemiseen. Taisteleva joukkue tulee kentälle.

Asetelmat ovat siis vähintäänkin kutkuttavat ja vallitsevien asetelmien lisäksi omaa mielenkiintoa tuo myös se, että PeKa:n riveissä nähdään viime vuosina myös MYPAn paitaa kantaneita pelaajia. Tomas Turunen, Juuso Laitinen ja Anttoni Huttunen ovat KSOY stadionilla varsin tuttuja pelimiehiä.

Panokset ovat kovat ja kovien panosten peleissä yleisön tuki on ensiarvoisen tärkeää. Tervetuloa viimeisen kerran kaudella 2021 KSOY stadionille kannustamaan MYPA voittoon!


Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi