Ei tuliaisia Porista - MuSa kaatoi MYPA:n selkein lukemin

Ei tuliaisia Porista - MuSa kaatoi MYPA:n selkein lukemin

MuSan ja MYPA:n välinen Ykkösen kamppailu päättyi lauantaina Porissa kotijoukkueen 4-0 (4-0)-voittoon.
 
Ottelun ensimmäinen tilaisuus tuli MYPA:lle, kun Anttoni Huttunen pääsi kokeilemaan maalintekoa vapaapotkusta. 25 metristä lähtenyt laukaus meni hieman oikealta ohi.
 
MuSa meni onnekkaasti johtoon ensimmäisestä maalintekotilaisuudestaan. 11. minuutilla kotijoukkue sai vapaapotkun vasemmalta laidalta, noin 22 metrin päästä MYPA:n maalista. Taiki Kagayama antoi vapaapotkun, pallo pomppasi ilkeästi Tomas Turusen edessä ja yllätti MYPA:n maalivahdin.
 
18. minuutilla MYPA:n tasoitusmaali oli lähellä syntymistä. Huttunen laukoi vapaapotkusta kohti vasenta alakulmaa tarkan laukauksen. MuSa:n maalivahti venyi kuitenkin upeaan torjuntaan.
 
31. minuutilla MuSan Takanori Yokochi pääsi läpiajoon, mutta sijoitti pallon selvästi ohi MYPA:n maalin. MYPA iski vastaan ja oli tasoittaa ottelun. MuSan maalivahti torjui kuitenkin Jussi-Pekka Rämän maalintekoyrityksen.
 
33. minuutilla Kagayama väläytti jälleen osaamistaan vapaapotkumaalilla. Japanilaispeluri ampui 20 metristä tarkasti pallon MYPA:n maalin oikeaan ylänurkkaan ja vei porilaiset 2-0-johtoon.
 
38. minuutilla MuSa iski jälleen erikoistilanteesta. Takanori keskitti maalille ja pallo jäi pomppimaan MYPA:n maalin edustalle. Antti-Pekka Pihlainen pääsi irtopalloon ja ampui pelivälineen Turusen selän taakse. 
 
43. minuutilla MuSa iski pelin 4-0-lukemiin. Samuli Virtanen eteni oikealta ja keskitti maalille. Kagayama syöksyi tilanteeseen ja puski pallon maaliin.
 
Toisella puoliajalla alkuun ei maalitilanteita nähty. 60. minuutilla MuSan Aleksi Pöntinen pääsi hyvälle vetopaikalle, mutta laukoi ohi. Kolmea minuuttia myöhemmin MYPA:lla oli mahdollisuus kavennukseen. Huttunen laukoi noin 30 metristä tulisen vapaapotkun, jonka porilaisten maalivahti sai torjuttua vaivoin kulmaksi.
 
69. minuutilla MuSa sai melkoisen mylläkän MYPA:n maalille. Takanori ja Sami Rantala pääsivät laukomaan maalin edustalta, mutta MYPA:n puolustus peitti toisen laukauksen ja Turunen torjui toisen.
 
79. minuutilla MYPA:lla oli loistopaikka kaventaa ottelu. Jari Hassel murtautui boxiin ja pääsi laukomaan, mutta pallo lipsahti yli maalin. 90. minuutilla MYPA pääsi vielä koettamaan kerran kavennusta, mutta MuSa:n maalilla Tomi Mikkelsson venyi pallon tielle ja piti maalinsa koskemattomana.
 

4-0

(4-0)

1-0 Virtanen Samuli 11'
2-0 Kagayama Taiki 33'
3-0 Pihlainen Antti-Pekka 38'
4-0 Kagayama Taiki 43'

 

MYPA

1 Turunen Tomas (mv)
4 Kytilä Johannes
8 Huhtala Rony
11 Huttunen Anttoni
16 Rämä Jussi-Pekka (77' Lindeman)
18 Nurminen Oskari
22 Usta Kaarel
26 Raatikainen Joona (57' Räikkönen)
27 Grauberg Silver
20 Palmasto Tino
8 Pulkkinen Heikki (71' Hassel)

Vaihtopelaajat:
2 Niveri Benjamin
6 Lindeman Samuel
10 Räikkönen Tomi
12 Korpela Miika
17 Hassel Jari
21 Kujala Paavo
23 Laaksonen Nuutti

MuSa