FF Jaro jälleen MYPA:aa parempi

FF Jaro jälleen MYPA:aa parempi

FF Jaro otti MYPA:sta voiton myös kauden kolmannessa kohtaamisessa. Lauantaina Pietarsaaressa pelattu ottelu päättyi isäntien 2-0-voittoon.
 
Jaro siirtyi johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Jahir Barraza sai pallon rangaistusalueelle vastahyökkäyksen seurauksena ja sijoitti pallon lopulta maaliin. Barraza on ollut MYPA:lle todellista myrkkyä tällä kaudella, sillä meksikolaiskärjelle maali oli jo viides vieraiden verkkoon kuluvalla kaudella.
 
MYPA pystyi ajoittain luomaan avausjaksolla hyviä tilanteita, mutta ei juuri sellaisia, että isäntien maalivahti Ville Seppä olisi joutunut torjuntatöihin. Darvin Chavez pelasti joukkueensa takaiskulta 41. minuutilla puskemalla pallon pois maaliviivalta. MYPA:n neljäs kulmapotku oli tuottaa tulosta, mutta tauolle mentiin 1-0-lukemissa.
 
58. minuutilla MYPA sai loistosauman siirtyä johtoon. Seppä ehti ensimmäisenä pystypalloon, mutta pallo lipui suoraan Kaarel Ustalle noin 25 metriin. Usta laukoi kohti lähes tyhjänä ammottanutta maalia, mutta pallo osui MYPA:n kannalta ikävästi ristikkoon.
 
Vajaan tunnin kohdalla Seppä joutui kunnolla torjuntatöihin ja otti kaksi hyvää koppia peräkkäin pitäen maalinsa puhtaana.
 
Barraza rokotti MYPA:aa toistamiseen 76. minuutilla. Jaro pelasi hienosti yhteen rngaistusalueella ja pallo ajautui Barrazalle, joka sijoitti pallon ohi Tomas Turusen.
 
Välittömästi tämän jälkeen 29 oli loistosauma viedä Jaro jo kolmen maalin johtoon, mutta Turunen tuli upeasti vastaan ja pelasti joukkueensa.

MYPA:lle ei jäänyt nokan koputtamista Jaron paremmuudesta tällä kaudella. Jaro voitti kaikki kolme kohtaamista yhteismaalein 10-0.
 
MYPA:n ottelut Ykkösessä jatkuvat lauantaina 31.8. Silloin KSOY Stadionille saapuu vieraaksi AC Kajaani.