Harjoitusottelu MyPa - PEPO la 16.3.

Harjoitusottelu MyPa - PEPO la 16.3.

Lappeenrantalainen PEPO kohdataan Lehtomäen kentällä lauantaina klo 14:30 alkaen.

Ilmaisen sisäänpääsyn otteluun tarjoaa Laso-Huolto Oy. Kentän laidalla on kioski, jossa voi maksaa maksukortilla tai MobilePaylla.

Ottelun voi katsoa myös Veo Livestä.

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta, jolloin PEPO oli parempi 2-1 -lukemin, on kulunut kolme viikkoa. Tämän jälkeen MyPa kaatoi Kakkosessa viime kauden päätteeksi säilyneen HJS:n 1-0 ja PEPO Kakkoseen alkavaksi kaudeksi nousseen JäPS/47:n 3-0.

MyPa ja PEPO pelaavat samassa Kakkosen lohkossa ja kohtaavat ensimmäisen kerran sarjassa 7.6. Lappeenrannassa. Myllykosken kohtaaminen on runkosarjan päätöskierroksella 10.8., jolloin panokset saattavat olla jo suuret. Syksyllä pelataan vielä loppusarjat kahdessa osassa, ylemmässä ja alemmassa jatkosarjassa.

PEPO-ottelussa MyPan päävalmentaja Mika Pasanen kiinnittää huomiota erityisesti hyökkäyspelin parempaan rytmittämiseen: "Milloin pystymme etenemään suoraviivaisesti ja luomaan niillä joukkueelle etua, milloin otamme pallonhallinnan ja hyökkäämme hitaammin. Tilanteen tunnistaminen on näissä se avainasia."

Muutoksia on Pasasen mukaan tulossa lauantain kokoonpanoon: "Nyt on hyvä hetki tasata peliaikoja. Meillä on osa pelaajista pelannut isoja minuutteja harjoituspeleissä, mutta tarvitsemme sarjaan ja cupin peleihin koko ryhmää."

"Muutama pelaaja on tällä hetkellä loukkaantuneena ja niiden todennäköiset kestot vaihtelevat muutamasta viikosta ylöspäin," Pasanen kertoo.

Toisaalta useampi pelaaja on Pasasen mukaan päässyt treenaamaan loukkaantumisista toivuttuaan: "Pelituntuman palauttaminen on nyt tärkeää näiden pelaajien osalta. Kaikkien pitää pystyä tottumaan kovavauhtisiin Kakkosen peleihin.