HAUSSA KAUDEN AVAUSVOITTO

HAUSSA KAUDEN AVAUSVOITTO

MYPAn viikon toinen ottelu pelataan äitienpäivänä kotoisella Kymenlaakson Sähkö stadionilla. Vastustajaksi saapuu Järvenpään Palloseura. Ottelun aloitusaika on klo 18.30!

MYPA on kohdannut nyt alkukaudesta kolme Kakkosen A-lohkon kovimpiin lukeutuvaa joukkuetta. Gnistanin, Jipon ja viimeisimpänä PEPO:n kohtaamisista saldona on yksi piste. Maaleja on tehtynä yksi ja päästettyjä on viisi. Maalin Jipon verkkoon viimeisteli joukkueen kapteeni Heikki Pulkkinen.

Pelillisesti joukkue on mennyt paljon eteenpäin ja aikaisempien otteluiden positiivisiin asioihin voidaan laskea, että maalipaikkoja on pystytty luomaan tarvittava määrä. Maalipaikoissa MYPAn pitää kiinnittää huomiota viimeistelyn huolellisuuteen ja se onkin ehdottomasti yksi avain siihen, että joukkueella on täydet mahdollisuudet ottaa tulevasta kotipelistä täydet pisteet.

Katseita sunnuntai-iltana kannattaa kääntää MYPAn keskikentälle. Samuel Lindemanin oltua alkukauden peleistä poissa, Kaarel Usta on ottanut merkittävää roolia yhtenä keskikentän johtavana pelaajana. Usta on peli peliltä parantanut otteitaan ja osoittanut etenkin pallollisena olevana hyökkäyksiä edistävä luova pelaaja.

Vieraaksi saapuva JäPS on sarjataulukossa MYPA:aa kaksi pistettä edellä. Se on kolmesta pelaamastaan ottelussa voittanut yhden ja hävinnyt kaksi. Ainoan voittonsa se otti vieraskentällä FC Viikingeistä. FC Vaajakoski sekä Nurmijärven Jalkapalloseura ovat olleet järvenpääläisiä vahvempia.

Maaleja JäPS on tehnyt neljä ja niistä kaksi on viimeistellyt keskikenttäpelaaja Daniel Pensasto. Päästettyjä maaleja tilillä on kahdeksan.