Helsingissä jaossa isoja pisteitä

Helsingissä jaossa isoja pisteitä

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: Repa Räikkönen

MYPAn pelit jatkuvat seuraavaksi kahdella perättäisellä vierasottelulla, joista ensimmäisessä kohdataan FC Kiffen Helsingissä Töölön Pallokentällä sunnuntaina 19.9 klo 18.30 alkaen.

Pelaajatilanne ei tulevan ottelun alla ole kaikkein optimaalisin sillä poissaololista on pitkä erinäisistä syistä johtuen. Niklas Rautomäki, Ahmed Said Ahmed, Kasperi Kinnunen, Joona Martikainen, Tomi Räikkönen, Jussi Lanu, Jari Hassel ja Valtteri Kangasniemi eivät ole päävalmentaja Marko Honkasen käytettävissä.

MYPA on tuskaillut ottelun alkujen kanssa, sillä omissa on kolissut turhan monta kertaa ja turhan helposti. Sen myöntää myös päävalmentaja Honkanen ja siihen on otteluun valmistautuessa myös tartuttu.

-Ottelujen alut on olleet tosi vaikeita. Kyllä sitä joukkueen kanssa on ottelupalaverissa käyty läpi ettei pallo voi heti alussa 50 sekunnin pelin jälkeen mennä omiin. Puolustuksen on oltava hereillä heti alusta lähtien.

Kiffen on MYPAn tapaan alkukauden tuloksellisten vaikeuksien jälkeen hilannut itseään paremmille sijoille. Kakkosen A-lohkon selviytymistaistelun ollessa äärimmäisen tiukka jaossa on todella isot pisteet molemmille joukkueille. MYPAn ja Kiffenin välillä eroa on vain piste helsinkiläisten hyväksi. Vastaansa MYPA saa juoksuvoimaisen ja erikoistilanteissa vahvan joukkueen.

-Kiffenin laitapelaaminen pitää saada pois. Puolustuksen selustaan se on todella juoksuvoimainen joukkue, joten meidän puolustuksen pitää olla hereillä silloin kun heillä on pallo, Honkanen kertaa vastustajan vahvuuksia.

-Pyritään horjuttamaan Kiffeniä niin, että välillä prässätään ja välillä annetaan tilaa pelata. Erikoistilanteet tulevat olemaan varmasti aika isossa osassa molemmissa päissä. Puolustuspäässä pitää olla hereillä, mutta hyökkäyspäässäkin meillä pitäisi olla sen verran pituusylivoimaa, että pystytään Kiffeniä pitämään varpaillaan. Ennen kaikkea meidän pitää olla joukkueena kuitenkin yhtenäinen, prässätä yhtenäisesti ja olla tiiviinä varsinkin Kiffenin vastahyökkäyksissä etteivät he pääse meidän selustaamme, Honkanen pohtii ottelun mahdollisia ratkaisun avaimia.

Edellisestä ottelusta MYPAlla on taskussa huikea lisäajan maalilla otettu voitto sarjan kärkipään joukkueesta PEPO:sta, joten tuosta ottelusta olisi hyvä ottaa positiiviset asiat mukaan ottelun alkujen lisäksi vaikeuksia tuottaneisiin vierasotteluihin.

-PEPO-pelin positiivinen ilme pitää saada mukaan tähän peliin jotta saisimme vieraissakin pisteitä, Honkanen esittää vielä toiveeksi joukkueelleen.

Sunnuntaiseen kamppailuun voidaan povata myös isojen poikien taistelua, sillä molempien joukkueiden maalipörssin kärjestä löytyy kokoa ja näköä. MYPAsta ahkerimmin maaliverkkoa on heiluttanut Tommi Roponen kahdeksalla osumallaan kun puolestaan Kiffenistä vastaavan tilaston kärkipaikkaa pitää Cheikh Toure yhdeksällä osumallaan.


Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi