ISOJA PISTEITÄ JAOSSA VIIMEISESSÄ VIERASPELISSÄ

ISOJA PISTEITÄ JAOSSA VIIMEISESSÄ VIERASPELISSÄ

MYPA matkustaa sunnuntaina 23.9 kauden viimeiseen vierasotteluun Mikkeliin jossa vastaan asettuu MP. Ottelu Mikkelin Urheilupuistossa alkaa klo 18.30.

Huikean tasainen kärkikamppailu Kakkosen A-lohkossa saa MYPAn osalta jatkoa Mikkelin "Urskilla", jossa jaossa on sarjan päätöskierrosta ajatellen isoja pisteitä. Joukkueella on alla kova voitto kotipelistään Gnistania vastaan, kun se kaatoi helsinkiläiset Jussi-Pekka Rämän kahdella maalilla lukemin 2-1.

Päävalmentaja Jukka Karjalainen ennakoi ainakin jonkinlaisia muutoksia tulevan edellisen koitoksen lehdistötilaisuudessa.

-Varmaan jonkinlaisia muutoksia tulee. Pitää käydä läpi miten MP on pelannut. Olemme näihin viimeisin peleihin valmistauduttu niin, että olemme halunneet tietää miten vastustaja pelaa ja sen mukaan luodaan oma pelitaktiikka. Tähän mennessä se on mennyt hyvin. Kotipelissä hävisimme MP:lle täysin pystyyn, niin kyllä meillä on paljon parannettavaa siitä pelistä.

MP kävi hakemassa pisteet Saviniemessä kesäkuussa tylyin 1-4 lukemin. MYPAn maalista vastasi tuolloin Arttu Huovila. Silmiin pistävintä kesäkuun koitoksessa oli, että MYPAlle aiheuttivat vaikeuksia MP:n nopeat hyökkäyksiin lähdöt ja tähän on joukkueessa varmasti huomiota kiinnitetty.

Sarjataulukon piikkipaikan lisäksi MYPA on myös kuntopuntarin kärjessä. Viimeisimmästä kuudesta ottelusta sillä on saldona viisi voittoa ja ainoa tappio koettiin Viikinkien vieraana. Maaleja näissä kuudessa ottelussa Jukka Karjalaisen miehistö on tehtaillut peräti 20.

MP:n viime kierros ei mennyt suunnitelmien mukaan kun Nurmijärven vierailusta ei pisteitä tarttunut matkaan. Kärkijoukkueiden osalta lohkon tasaisuudesta kertoo kuitenkin se, että viidentenä olevat mikkeliläiset ovat neljän pisteen päässä MYPAsta.

Mikkeliläisten hyökkäys on ollut MYPAn tapaan vahvassa vireessä. Kokenut Miikka Oinonen on tehnyt 15 maalia ja Lucas dos Santosin saldo on seitsemän osumaa.