Jännitettävää riittää kauden viimeiseen minuuttiin asti

Jännitettävää riittää kauden viimeiseen minuuttiin asti

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: Repa Räikkönen

MYPAn kausi Kakkosessa päättyy Järvenpään monitoimihallissa lauantaina klo 14.00 alkavassa ottelussa, jossa se kohtaa kauden päätteeksi nousua Ykköseen juhlivan Järvenpään Palloseuran.

Isot panokset jäivät MYPAn osalta vielä viimeiselle kierrokselle, sillä eroa putoajan paikkaa pitävän PKKU:n kanssa on edellisen kierroksen tapaan vain yksi piste. Omia haasteitaan vieraspeliin valmistautuvalle joukkueelle on aiheuttanut joukkueessa kytenyt flunssa, joka jättää joidenkin pelaajien pelikunnon suhteen vielä kysymysmerkkejä viime hetkille. Varmoja poissaolijoita ovat sairastupalaiset Oskari Pasanen ja Valtteri Kangasniemi sekä pelikieltojaan kärsivät Jussi-Pekka Rämä ja Joakim Lindberg.

JäPS on ollut MYPAlle kauden 2017 tehdyn paluun jälkeen vaikea vastustaja, sillä kaudella 2018 se vei molemmat ottelut nimiinsä niin KSOY stadionilla (4-5) kuin kotikentälläänkin ja Järvenpäässä kyyti vierasjoukkueelle oli erityisen kylmää kun lukemat olivat tylyt 7-1. Myös kauden 2021 ensimmäinen kohtaaminen jäi järvenpääläisten nimiin lukemin 2-4. MYPAn maaleista vastasivat Valtteri Kangasniemi ja Jussi-Pekka Rämä. JÄPS:ltä verkkoa heiluttelivat Valtteri Karlsson, Miro Schwalenstöcker, Roope Autio ja Olli Valto.

Matka Järvenpäähän on ennakkoon siis todella haastava. Viiden viimeisen pelin otantakin kun on joukkueilla tyystin erilainen. JäPS on voittanut kaikki viidestä viimeisestä ottelustaan kun MYPAn sarake puolestaan näyttää kahta voittoa ja kolmea tappiota. MYPA on viidessä viimeisimmässä ottelussa tehnyt seitsemän maalia kun JÄPS on laittanut palloa verkkoon peräti 20 kertaa. MYPAn tehokkain on edelleen yhdeksällä osumalla Tommi Roponen kun puolestaan JäPS:n paras maalintekijä on Aleksi Ristola 14 osumallaan.

Voitolla MYPA säilyttää varmuudella sarjapaikkansa Kakkosessa. Tasapeli tai tappio riittävät siinä tapauksessa, että PKKU ei pysty kauden päätöspelissään ottamaan pisteitä Atlantikselta. Tasapisteisiin päätyminen tietäisi MYPAn putoamista heikon maalieron takia. Lisäksi PKKU:n voitto ja MYPAn jääminen tasapeliin tai pisteittä tietäisivät sarjaportaan vaihtumista Kolmoseen.

Jännitettävää siis riittää viimeisille minuuteille ja metreille asti.


Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi