Jukka Karjalainen tappiosta: ”Ei auta, nyt kerätään positiiviset asiat”

Jukka Karjalainen tappiosta: ”Ei auta, nyt kerätään positiiviset asiat”

MYPA kärsi Ykkösen kauden avausottelussaan 0-1-tappion TPS:lle.

Turkulaiset loivat läpi ottelun vaarallisia maalipaikkoja ja saivat muun muassa 20 kulmapotkua. MYPA:lla oli omat hetkensä, mutta vieraiden komennossa mentiin erityisesti ensimmäinen puoliaika. Ratkaisevan osuman viimeisteli 78. minuutilla Alim Moundi.

 

- Kun katsoo maalipaikkojen määrää, niin tulos oli varmasti oikeutettu. Mutta tietysti tämä harmittaa tosi paljon. Rimpuilimme 80. minuutille, teimme kaikkemme ja sitten sellainen maali, joka on ollut meitä vastaan aika tyypillinen. Tiesimme, että TPS pystyy kääntämään peliä älyttömän nopeasti ja että heillä on törkeästi laatua hyökkäyksessä, päävalmentaja Jukka Karjalainen ruoti.

 

- Harmittaa, että päästimme maalin, piste olisi maistunut hyvältä. Ei auta, nyt kerätään positiiviset asiat. Seitsemän omaa jätkäämme teki debyytin Ykkösessä ja pari muutakin. Jännitys näkyi alussa, meillä oli vaikeuksia pitää palloa omissa jaloissa. 

 

Karjalainen löysi taistosta paljon hyvääkin.

 

- Ilme, jolla lähdimme haastamaan isompaa joukkuetta, oli kiitettävä. Se on vahvuutemme ja tällainen sen pitää olla joka pelissä. Saimme luotua muutaman maalipaikan ja otamme niistäkin oppia. Meidän pitää olla paljon fyysisempiä, jos haluamme ottaa pisteitä. 

 

TPS ja varsinkin hyökkääjä Mika Ääritalo pääsivät pommittamaan kotijoukkueen maalia, mutta kapteeni Tomas Turunen piti omiaan mukana taistossa. 

 

- Hän teki sitä myös viime vuonna, hän pystyy kannattelemaan joukkuetta. On selvää, että Tomasin täytyy onnistua myös tulevaisuudessa, jotta voimme ottaa pisteitä, luotsi lisäsi.

 

MYPA kohtaa seuraavaksi lauantaina 4.5. FF Jaron Pietarsaaressa.