Jukka Karjalainen tasapelistä: ”Minimi mitä lähdettiin hakemaan”

Jukka Karjalainen tasapelistä: ”Minimi mitä lähdettiin hakemaan”

MYPA otti Ykkösen häntäpään taistossa AC Kajaania vastaan tärkeän vieraspisteen lauantaina 2-2-lukemiin päättyneessä taistossa.
 
Lopputulos tarkoitti sitä, että AC Kajaani pysyi MYPA:n perässä sarjataulukossa. Tasapeli ja piste lämmitti ainakin hieman MYPA:n valmennustiimiä.
 
- Se oli se minimi mitä lähdettiin hakemaan ja se saatiin. Olisihan se kolme pistettä lämmittänyt enemmän. Meillä oli hyvät paikat, mutta niin oli kyllä kaverillakin, MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen totesi taiston tauottua.
 
MYPA tuli väkevästi tasoihin 80. minuutilla Tomi Saarelman maalilla ja MYPA haki loppuun asti voittomaalia.
 
- Ottelun viimeiset parikymmentä minuuttia oli pelin parasta ja varmasti yleisöystävällistä. Sarjan kaksi häntäpään joukkuetta vastakkain. Kumpaakaan ei kiinnostanut tasuri ja kumpikin halusi vain voittaa. Mentiin todella vauhdikkaasti päästä päähän, Karjalainen kuvailee.
 
Jokainen ottelu on nuorelle joukkueelle oppimisen paikka. Kajaanista otetaan niin hyvät kuin huonot asiat ja pitkän automatkan jälkeen kotona Kouvolassa aloitetaan taas oman pelin kehittäminen.
 
- Meillä oli selkeästi ongelmia Kajaanin laitahyökkääjien kanssa. Sitä pitää käydä läpi ja laitapuolustusta pitää pystyä parantamaan. Positiivisena poimintana pelistä; oli tosi kiva nähdä, kun meidän jätkät pelaa loppuun asti ja haluaa voittaa. Tsemppi ja tahto oli todellakin näkyvissä, Karjalainen kehuu.
 
MYPA:n pelit jatkuvat lauantaina 6. päivä heinäkuuta. Silloin vierailulle KSOY Stadionille saapuu EIF, jolle MYPA:lla on kilotolkulla toukokuussa kertyneitä kalavelkoja maksettavanaan.