Jukka Karjalaisella luottamus pysyi kovana: ”Tiesin, ettei peli ole vielä pelattu”

Jukka Karjalaisella luottamus pysyi kovana: ”Tiesin, ettei peli ole vielä pelattu”

MYPA tarjoili todellisen jännitysnäytelmän KSOY Stadionille saapuneelle väelle nousemalla kahden maalin takaa 3-2-voittoon.
 
MYPA:n taival Ykkösessä näytti pahaenteisesti kulkevan kohti päätöstä, kun TPV meni ensimmäisellä puoliajalla 2-0-johtoon.
 
- Oltiin alussa parempia, energiaa täynnä, aktiivisia, haluttiin tehdä se eka maali. Sitten yhtä äkkiä peli oli 0-1. Mikä joukkueessa on kauden aikana muuttunut, niin loppukaudessa ollaan alettu kääntämään tappioasemia omaksi eduksi. Tiesin, että ei tämä peli ole vielä pelattu. 0-2-tilanteessa näytti vähän synkälle, mutta onneksi saatiin se elintärkeä kavennus. Puoliajalla kopissa tuntui, että pystytään kääntämään tämä. Pelaajat uhkui energiaa ja olivat ihan innoissaan, että tullaan vielä. Lopussa punainen kaverille kallisti voimasuhteet meille ihan täysin ja saatiin tehtyä ne tarvittavat maalit, päävalmentaja Jukka Karjalainen iloitsee.
 
MYPA oli monen asiantuntijan arvioissa varma tippuja, mutta niin vain asiantuntijoille lyötiin jauhot suuhun ja MYPA pelaa Ykkösessä myös kaudella 2020. Mitä se merkitsee Jukka Karjalaiselle?
 
- Totta kai se on minullekin hienoa, että pysyttiin Ykkösessä. Vielä heinä-elokuussa kaikki sanoi, että ollaan varma tippuja. Ei kyse siitä mitä se merkitsee minulle, vaan enemmän siitä mitä se merkitsee tälle yhteisölle ja paikkakunnalle, elintärkeää, että pysytään Ykkösessä, Karjalainen toteaa.