Jussi-Pekka Rämä jatkosopimukseen!

Jussi-Pekka Rämä jatkosopimukseen!

”Tavoite on olla joukkueelle sellainen pelaaja, joka antaa joka kerta kentälle mennessään mahdollisuuden voittoon."

Jussi-Pekka Rämän sopimustilanne on ollut myllykoskelaisnäkökulmasta kenties kevään mielenkiintoisimpia puheenaiheita, ja tämä onkin herättänyt keskustelua laareilla sekä keskustelufoorumeissa tavalla, mistä noin viisi prosenttia on pitänyt paikkansa. Nyt huhuille kuitenkin saadaan loppu, kun ”Jupe” on tehnyt MyPan kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Viime kaudeksi Myllykoskelle palannut veistoksellinen kärkimies on ollut iso palanen konkurssin jälkeistä seurahistoriaa, ja tämä on ollut helposti luettavissa myös tilastoista: vuodesta 2017 alkaen punavalkoisessa paidassa on tehty peräti 97 täysosumaa virallisissa otteluissa, millä aletaan olla kautta aikojen maalipörssissä jo varsin korkealla. Tämän lisäksi kauden 2022 Porin reissulla tuli osuttua yhdeksän kertaa MuSan paidassa Kakkosessa. 

Kaudella 2023 seuralegenda ilmoitti itsevarmasti tekevänsä maalin ottelua kohden ja tämä myös täyttyi, kun Kaakon Kolmosessa 17 peliä piti sisällään 31 kihahdusta. Kausi päättyi lopulta terveyssyistä kesken ja nyt sarjaporrasta ylempänä myös kommentointi on hieman maltillisempaa, ainakin näin virallisissa yhteyksissä:

- Terveystilanne alkaa olemaan ihan normaali, mutta kunto ei ole sellainen mikä pitäisi olla, kun yli puolen vuoden jälkeen on pystynyt vasta muutaman viikon treenaamaan. Maaleja en lähde tällä kertaa lupaamaan, kun tilanne on hyvin erilainen kuin vuosi sitten.

 

28-vuotias maalitykki on kulkenut MyPan kanssa pitkän matkan Kolmosesta Ykköseen ja takaisin ja kasvanut siinä sivussa huippulupauksesta aikuisesti, ainakin noin niin kuin iän mukaan ja näkeekin oman vastuunsa joukkueessa kokemusta edustavana osasena:

- Kokeneena pelaajana tavoite on olla joukkueelle sellainen pelaaja, joka antaa joka kerta kentälle mennessään mahdollisuuden voittoon. Minun pitää tehdä ja luoda paikkoja sen verran, että voitot irtoavat ja näyttää kentällä esimerkkiä.

 

Mies on ehtinyt olla monessa mukana ja onkin nykyjoukkueen varmaan tunnetuimpia persoonia. Vallin poikien sponsoripelaaja, ”Super-Jupe” ja paljon muuta on pitänyt kentällä huolen yleisön viihtymisestä tarjoten maaleja sekä napakoita ”No!”-huutoja koko rahan edestä. Samalla joukkue ja valmennus ympärillä on vuosien varrella luonnollisesti muuttunut, ja ”Jupe” näkeekin joukkueen pitävän sisällään ”nuoruuden intoa ja uuden valmennuksen tuoneen paljon hyviä asioita siihen, miten halutaan pelata.”

Vaikka maalitavoitteita ei tähän kauteen asetettukaan, on helppo luvata miehen puolesta, että kauden aikana tuttu numero 16 on jälleen kerran lupaus laadusta ja viihtyvyydestä. Nähdään Saviniemessä!