Jyrki Saarela jatkaa MyPan päävalmentajana

Jyrki Saarela jatkaa MyPan päävalmentajana

Valmistelut kauteen 2023 ovat hyvässä vauhdissa

Viime kaudeksi MyPan päävalmentajaksi siirtynyt Saarela antaa hyvän arvosanan kaudesta. ” Varsinkin viimeiset 1–1,5 kuukautta ovat olleet hienoa aikaa joukkueen kanssa, kun ryhmä on hitsautunut hyvin yhteen. Olen ylpeä pelaajista ja tyytyväinen kauteen, vaikka joukkue ei saavuttanut nousua Miesten Kakkoseen. Meillähän on nuori joukkue ja pelaajat ovat kehittynyt valtavasti”. Keväällä suunnitellun pelitavan Saarela sai lopulta hyvin läpi.

Saarela on viihtynyt Myllykoskella: ” Koko seuran tekeminen on ollut ammattimaista ja vastaanotto on ollut hieno. MyPassa on sarjatasoon nähden hyvin ammattimaiset olosuhteet ja pelaajan arki”.

Valmistelut kauteen 2023 ovat hyvässä vauhdissa. MyPa on julkaissut Antti Kaikkosen, Olli Kähkösen ja Niko Ritolan jatkosopimukset sekä Väinö Hietalan paluun Myllykoskelle. Joukkue viettää nyt lomaa ja palaa harjoituksiin lokakuun lopussa. Saarela: ” Ensi kauteen olemme valmiimpia tällä hetkellä viime vuoteen verrattuna. Uskon, että moni nykyisistä pelaajista jatkaa. Järjestämme myös try-out harjoituksia lokakuussa, joten katsotaan, saammeko sitä kautta tai laajemman pelaajascouttauksen kautta vahvistuksia. Tiedämme mitä joukkue tarvitsee”.

MyPa järjestää try-out harjoituksia lokakuussa | Myllykosken Pallo

MyPan puheenjohtaja Risto Oksanen: ” On hienoa nähdä kuinka sitoutunut Jyrki Saarela on nuorten pelaajien kehittämiseen, mikä näkyi kuluneella kaudella nousujohteisella suorittamisella. Tätä työtä on hieno jatkaa hänen kanssaan pitkällä aikavälillä”.