K-Supermarket Valtari ja MyPa yhteistyöhön

K-Supermarket Valtari ja MyPa yhteistyöhön

Veeti Laiho ja kauppiaat Tero ja Minnamari Turkia

MyPa ja K-Supermarket Valtari ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo lisää potkua molempien toimintaan. MyPa voi keskittää hankintansa yhteen paikkaan ja tarjota yleisölle laadukkaat tuotteet otteluissa. Valtari saa lisää tunnettuutta ja mahdollisuuden olla kehittämässä yhteisöllisyyttä alueella. 

"Haluamme olla aktiivinen paikallinen toimija ja olla mukana kehittämässä alueen urheilutoimintaa. Kumppanuus MyPan kanssa auttaa meitä molempia tavoitteidemme saavuttamisessa. Paikallisuus näkyy meillä vahvasti myös tuotevalikoimassa. Esimerkiksi paikallisen Hoppa panimon valmistamaa MyPa-olutta tulee olemaan aina meiltä saatavissa. Lisäksi olemme innoissamme saadessamme MyPan pelaajan, Veeti Laihon joukkueeseemme. Hän istuu joukkuepelaajana mainiosti kaupan tiimiin ja on arvokas osa palvelukokonaisuutta.", kertovat kauppiaat Tero ja Minnamari Turkia.

”Valtari on minulle todella hyvä ja tuttu työpaikka, koska olen ollut vastaavissa hommissa aikaisemmin Lahdessa. Työvuorojen sopiminen on onnistunut helposti. Aamupäivät kuluvat kaupalla ja illat jalkapallohommissa. Mikäs tässä on pelatessa ja odotukset alkavalle kaudelle ovat korkealla.”, toteaa Veeti Laiho.

MyPan puheenjohtaja Risto Oksanen on myös tyytyväinen uuteen yhteistyöhön. "Olemme erittäin iloisia uudesta kumppanuudesta K-Supermarket Valtarin kanssa. Joustavan toimittajan lisäksi arvostamme kaupan aktiivista otetta ja uskomme, että tämä yhteistyö tuo paljon hyvää niin MyPalle kuin Valtarillekin."