KÄHKÖSELLE JA HUOVILALLE JATKOSOPIMUS

KÄHKÖSELLE JA HUOVILALLE JATKOSOPIMUS

Puolustaja Olli Kähkönen ja hyökkääjä Arttu Huovila ovat allekirjoittaneet vuoden pituisen jatkosopimuksen MYPA:n kanssa.

Laitapuolustajan tontilla viihtyvä Olli Kähkönen esiintyi viime kaudella Kolmosessa kymmenessä ottelussa. Kahdesti tilille napsahti täydet minuutit. Periksiantamaton ja nopeajalkainen "Opa" on luonnollisesti tyytyväinen jatkosopimuksesta ja odottaa monien muiden tapaan innolla tulevaa.

-Tosi hyvä fiilis. Odotukset on korkealla ensi kaudesta. Odotan innolla että päästään treenaamaan ja etenkin pelaamaan. On kyllä siistiä jatkaa MYPA:ssa kun koko organisaatio on niin hyvä.

Hyökkääjä Arttu Huovila ehti olla mukana yhdeksässä ottelussa joissa syntyi myös yksi maali. Epäonninen loukkaantuminen varjosti suurinta osaa Artun kaudesta, mutta se ei nuorta hyökkääjää ole lannistanut.

-Tunnelmat ovat aivan katossa! Motivaationi pelata ja näyttää osaamiseni on kova, sillä viime kauden loukkaantuminen oli suuri pettymys. Kova treenaaminen on alkanut jo omatoimisesti ja halu kehittyä mahdollisimman hyväksi jalkapalloilijaksi on suuri. Taso on kova, mutta usko itseeni ja joukkueeseen on vahva. Mahtavaa oli saada jatkaa sopimusta MYPA:ssa.