Karjalainen kehui derbyn tunnelmaa - ”Olisimme ilman muuta halunneet voittaa tänään”

Karjalainen kehui derbyn tunnelmaa - ”Olisimme ilman muuta halunneet voittaa tänään”

MYPA joutui tunnustamaan KTP:n Kotkassa kauden toisessa Kymenlaakson derbyssä paremmaksi 2-0-lukemin. Ottelusta jäi reppuun kuitenkin paljon hyvääkin. 

 

Arto Tolsa Areenalle oli saapunut paljon MYPA-kannattajia ja yleisöä oli yhteensä komea lukema - 3575.

 

- Lopputulos harmittaa todella, todella paljon. Lähdimme hakemaan voittoa. Paikalla oli mahtavasti ihmisiä ja sää ja tunnelma olivat niin ikään mahtavia. Olisimme ilman muuta halunneet voittaa tänään, päävalmentaja Jukka Karjalainen tiivisti.

 

Aleksi Pahkasalo vei kotijoukkueen johtoon 20. minuutilla ja Kalle Multanen sinetöi loppulukemat tunnin kohdalla. MYPA:lla oli omat paikkansa ja pallo kilahti muun muassa kahdesti vastustajan maalin ylärimaan.

 

- Peli oli tasaista derbytaistelua. Yksilöt nousevat tällaisissa peleissä esiin ja me emme saaneet käytettyä omia paikkojamme. 

 

- Viimeistelyn terävyys jäi puuttumaan, mutta pelissämme oli muuten paljon hyvää. Pystyimme luomaan kontrolloituja hyökkäyksiä ja rakensimme peliä hyvin alhaalta asti. Mutta paljon jäi parannettavaakin. Oli tilanteita, joissa meidän olisi pitänyt uskaltaa pitää palloa enemmän. Osaamme hakea erilaisia malleja hyökkäysten päättämiseen vielä kollektiivisemmin. 

 

MYPA sai ottelussa jobin postia heti neljännellä minuutilla, kun Nuutti Laaksonen joutui tulemaan vaihtoon lyötyään päänsä yhteen vastustajan kanssa pallontavoittelutilanteessa.

 

- Päähän tuli iso haava ja hän on tikattavana. Sen jälkeen hän on kunnossa, luotsi kertoi.

 

Pelit jatkuvat heti lauantaina 27.7. KSOY Stadionilla AC Oulua vastaan klo 17.

 

- Emme jää mietiskelemään tätä liian kauaksi aikaa. Saimme tänään hyviäkin asioita mukaan otettavaksi. Meidän vain pitää pystyä olemaan paljon tehokkaampia, emme ole tehneet viime otteluissa maaleja. On selvä asia, että siinä meidän on onnistuttava.