KÄRKIOTTELUSSA PALJON PELISSÄ

KÄRKIOTTELUSSA PALJON PELISSÄ

MYPA ja Gnistan kohtaavat lauantaina 15.9 Kymenlaakson Sähkö Stadionilla. Ottelu alkaa klo 17.00!

Lauantaina on paljon pelissä kun Gnistan saapuu MYPAn vieraaksi. Sarjatilanne on äärimmäisen mielenkiintoinen kun MYPA on tasapisteissä JäPS:n ja PEPO:n kanssa 33 pisteellä. Pisteen päässä kolmikosta on MP ja pistemenetyksistä kärsinyt Gnistan on puolestaan kahden pisteen päässä.

Peleistä on nyt hengähdetty parin viikon verran. MYPA kaatoi edellisellä kierroksella NJS:n Tomi Räikkösen ja Heikki Pulkkisen osumilla 2-0. Gnistan puolestaan pelasi JäPS:n kanssa tasan kotikentällään lukemin 2-2. MYPAn ja Gnistan ensimmäinen kohtaaminen kauden avauksessa päättyi helsinkiläisten voitonjuhliin lukemin 3-0.

MYPA saa kokoonpanoonsa pelikiellosta vapautuvan Paavo Kujalan. Miika Korpela ja Veeti Tuomala ovat edelleen sivussa. Gnistanin kokoonpanosta sivussa on korttitilin täyttymisen takia Aleksander Akbar.

Joukkueiden parhaiden maalintekijöiden kohtaaminen nousee eittämättä yhdeksi seuratuimmaksi asiaksi. MYPAn Jussi-Pekka Rämä on tehnyt 20 maalia ja Gnistanin Teemu Pastila on osunut yhdeksän kertaa. Rämälle erinomaista tukea on tarjonnut Tomi Räikkönen joka on vain maalin päässä Pastilasta.

Gnistanin riveihin on sitten kauden avauskohtaamisen liittynyt tuttu mies, kun vielä viimeisellä liigakaudella MYPAn riveissä hyökännyt Aleksi Ristola tulee nyt vierasjoukkueen väreissä Kymenlaakson Sähkö Stadionille.