KEVÄT CUP PELATTIIN AURINKOISESSA SÄÄSSÄ - MYPA P07 PELASIVAT HOPEALLE!

KEVÄT CUP PELATTIIN AURINKOISESSA SÄÄSSÄ - MYPA P07 PELASIVAT HOPEALLE!

Kevät Cup 2017 pelattiin viime viikonloppuna 20.-21.5. Myllykoskella Saviniemen stadionilla sekä Kurkisuon nurmikentillä. Turnauksessa pelasi kaikkiaan 78 joukkuetta.

Lauantaina turnauksessa pelattiin seuraavat sarjat: T04, T06, T08, P04, P06, P08. Sunnuntaina tulessa olivat T07-, T09-, P05-. P07 ja P09-ikäluokat.

Onnistunut turnaus oli täynnä lasten naurua, iloisuutta sekä energiaa. Muutamia pelillisiä pettymyksiä tasapainotti koko turnauksen ajan aurinkoinen sää. Viikonloppu oli siis futista parhaimmillaan!

MYPA taisteli hopealla P07-sarjassa
Turnauksen isäntäjoukkue MYPAn pelaajien yritys ja hauskuus huomattiin jokaisessa ikäluokassa, mutta ainoana MYPA-joukkueena palkintopallille nousi P07-joukkue. Alkulohkossaan MYPA voitti kaikki kolme otteluaan maalierolla 21-6, jonka ansiosta joukkue pelasi sunnuntain iltapäivässä Kevät Cupin finaalissa Kumu JT:ä vastaan. Ottelu oli molemmilta näyttävää peliä ja tällä kertaa Kevät Cupin voittajaksi kruunattiin Kumu JT maalein 4-2. Finaalitappio ei kuitenkaan enään palkintojen jaossa poikien mieltä painanut, sillä toiseksi suurimman pokaalin nostaminen tuntui aivan yhtä hyvältä. Onnittelut MYPA P07 ja onnea Kumu JT.

Kevät Cupin muut tulokset
Lopputulokset löytyvät turnauksen tulospalvelun sivuilta TÄÄLTÄ.

MYPA Juniorit ry kiittää kaikki turnaukseen osallistuneita joukkueita, talkootyöntekijöitä, tuomareita sekä katsojia! Ilman teitä turnaus ei olisi ollut niin hieno kuin se nyt oli!