Kiffen jatkoi MYPAn surkeaa vieraspelien saldoa

Kiffen jatkoi MYPAn surkeaa vieraspelien saldoa

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: MYPA/Jaakko Haapala

Vieraspelien Via Dolorosa jatkuu edelleen kun MYPA hävisi Töölön Pallokentällä FC Kiffenille.

Ensimmäinen puoliaika meni molemmilta joukkueilta tunnusteluun. MYPAn puolustus piti tällä kertaa kutinsa, eikä vastustajaa päästetty ottelun alussa karkumatkalle.

MYPAn hyökkäyspeli ensimmäisellä puoliajalla oli kuitenkin tukossa. Maalipaikkojen vähyys ensimmäisellä puoliajalla oli muutenkin silmiinpistävää, sillä käytännössä vain Kiffenin Mauricio Hopsun laukaisuyritys vajaan puolen tunnin pelin kohdalla laskettaneen sellaiseksi ja sekin meni etukulmasta ohi maalin.

Toisen puoliajan alkuun MYPA sai luotua pari tilanteen poikasta kun ensin Tommi Roponen pääsi puskemaan Jussi-Pekka Rämän keskityksestä, mutta Kiffenin maalivahti Niko Tervonen torjui tämän yrityksen. Muutamaa minuuttia myöhemmin Rämä pääsi kääntyilemään rangaistusalueen sisällä, mutta laukaus valui Tervosen syliin.

Lopulta ottelun maalittomuuden rikkoi kotijoukkue tunnin pelin kohdalla. Misael Rearten laukaus otti kimmokkeen MYPAn puolustuksesta ja painui vastustamattomasti yli MYPA-vahti Antti Kaikkosen siirtäen kotijoukkueen 1-0-johtoon.

Ja vain viisi minuuttia edellisestä Kiffen iski toistamiseen. Cheikh Toure ajoi vasemmalta keskelle ja yhteispeli Muslim Markhiyevin kanssa pienten pomppujen säestämänä päättyi lopulta kotijoukkueen 2-0 johtomaaliin.

MYPA yritti 2-0 maalin jälkeen saada ryhtiä hyökkäyspeliinsä vaihtamalla Väinö Hietalan ja Joakim Joutjärvelle, mutta loppukiri jäi totaalisesti haaveeksi ja Kiffen nappasi tuikitärkeän pistepotin itselleen.

Päävalmentaja Marko Honkasesta aisti karvaan pettymyksen kun joukkue jäi taas kerran ilman pisteitä vieraskentällä.

-Ensimmäinen puoliaika oli tunnustelua. Maalipaikoilla ei juhlittu. Tarkkaa puolustuspeliä molemmilta joukkueilta. Jaksettiin olla kärsivällisiä eikä Kiffen päässyt ollenkaan maalipaikoille.

-Toisen puoliajan alussa Roposella oli paikka mistä olisi maalin voinut iskeä, mutta se olikin käytännössä ainoa ja kun itse ei tehdä, niin sitten kaveri iski maalin löysän puolustamisen seurauksena komealla laukauksella. 2-0-maalin jälkeen vaihtojen kautta vaihdettiin neljän puolustuslinjaan ja yritettiin saada enemmän hyökkäysvoimaa, mutta ei me lopulta saatu oikein mitään aikaiseksi. Maalipaikat olivat tänään kortilla.

-En tiedä mihin joukkueen vire hyvän PEPO-pelin jälkeen katosi. Vierassaldo on todella surkea. On todella pettynyt ja tyhjä olo.

MYPAn pelit jatkuvat seuraavaksi vierasottelulla 25.9 Atlantis FC:tä vastaan.

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi

 

2-0

(0-0)

60. 1-0 Misael Rearte

65. 2-0 Muslim Markhiyev

MYPA

Avauskokoonpano:

99. Antti Kaikkonen (mv)

3. Leevi Perkiö

7. Rico Ryöpäs

9. Khalid Kaddouri (69. Väinö Hietala)

15. Sasu Hernesniemi

16. Jussi-Pekka Rämä

21. Harry Kossigbo

22. Oskari Pasanen (84. Olli Kähkönen)

27. Tommi Roponen

31. Joakim Lindberg (C)

61. Veeti Karppanen (68. Joakim Joutjärvi)

Vaihtopelaajat:

1. Aku Lindström (mv)

11. Joakim Joutjärvi

13. Olli Kähkönen

14. Sisu Häkälä

18. Väinö Hietala

40. Ville Majander

 

Kiffen

Avauskokoonpano:

30. Niko Tervonen (mv)

9. Samuli Heiska (46. Cheikh Toure)

10. Mauricio Hopsu

11. Kelechi Anyamele

14. Severi Murto (C)

16. Misael Rearte

20. Demba Camara (46. Tejan Deen)

21. Ilmari Lappalainen

24. Rasmus Ruismäki

26. Cherif Ndiyae

29. Muslim Markhiyev 73. var

Vaihtopelaajat:

12. Axel Anderson (mv)

7. Valtteri Lohi

17. Tejan Deen

18. Kasper Eriksson

19. Thomas Saarinen

27. Cheikh Toure