Kokenut puolustaja Simo Majander MyPaan

Kokenut puolustaja Simo Majander MyPaan

Veikkausliigassakin esiintynyt 26-vuotias Majander on edustanut MyPaa kausilla 2014 ja 2018.

Vasempana pakkina ja topparina viihtyvä Majander on yksi MyPan alkavan kauden kokeneimmista pelaajista niin ikänsä kuin liigakokemuksensakin vuoksi, joten häntä on helppo pitää kovana vahvistuksena. Majanderilla on selvä käsitys siitä, mitä hän tuo MyPaan: "Kokemusta ja tietynlaista johtajuutta."

Majander on pelannut parikymmentä ottelua Veikkausliigassa MyPan ja RoPSin riveissä ja lisäksi Kakkosta useita kausia, yhteensä yli sata ottelua. Kakkosta Majander on pelannut niin FC Lahti Akatemiassa, KJP Susissa, RoPSin kakkosjoukkueessa kuin Rovaniemi Football Academyssäkin.

Mutta mitkä syyt johtivat siirtoon Myllykoskelle? Majander: "Opiskelut ovat tulossa päätökseen ja muutin kotipaikkakunnalle." Majander on harjoitellut vasta reilun viikon MyPan kanssa, mutta hänelle on jo muodostunut kuva joukkueesta. Majander: "Joukkue on nuori, vauhtia riittää ja tahtoakin on. Nopea joukkue ja suhteellisen taitavakin."

MyPan kausi alkaa ylihuomenna perjantaina Edustus IPSin vieraana Imatralla. Ensimmäinen kotiottelu on lauantaina 29.4 paikallisvastustaja KJP:tä vastaan KSOY Stadionilla.