Kovanen loppukaudeksi MYPAn paitaan

Kovanen loppukaudeksi MYPAn paitaan

Kouvolan Susissa viime ja tällä kaudella pelannut Kaan Kovanen (s.1997) siirtyy loppukauden kestävällä lainalla MYPAn edustusjoukkueeseen. Kovanen on pelikelpoinen jo lauantain kotiottelussa, kun Virky vierailee MYPAn 70-vuotisjuhlissa.

 

Kovanen on hyökkäyspään pelaaja, joka on totuttu näkemään laiturina tai kymppipaikalla. Viime kaudella Kovanen pelasi ensin keväällä Kakkosta JäPSin paidassa 7 ottelua tehden kaksi maalia. Syksyllä Kovanen pelasi Susissa viisi ottelua, joissa syntyi yksi maali. Kuluva kausi on ollut Kovaselle rikkonaisempi, sillä tilastoihin on kertynyt vasta yksi ottelu Kakkosessa ja viisi ottelua Nelosessa Sudet/2-joukkueen mukana.

 

Susien päävalmentaja Toni Lindberg toteaa ratkaisun olevan hyvä pelaajan kannalta.
- Kaanille oli tarve saada peliaikaa hänen kehittymisensä kannalta. Nyt ratkaisu löytyi Myllykoskelta, yhteistyön ja molempien tarpeiden mukaisesti loppukauden mittaisella lainsopimuksella, Lindberg selventää.

 

MYPAn päävalmentaja Jukka Karjalainen uskoo Kovasen tuovan lisää vaihtoehtoja ja vaarallisuutta hyökkäysvoimaan.
- Kovanen pystyy pelaamaan hyökkäyspään jokaista paikkaa. Hän on nopea ja rohkea pelaaja, joka on pallon saadessaan vaarallinen. Meiltä löytyy hänelle sopiva rooli tällä hetkellä, joten tämä on jokaiselle win-win –tilanne, Karjalainen kertoo.