KUJALA, KYYTSÖNEN JA KÄHKÖNEN ALLEKIRJOITTIVAT SOPIMUKSET

KUJALA, KYYTSÖNEN JA KÄHKÖNEN ALLEKIRJOITTIVAT SOPIMUKSET

Paavo Kujala, Jimi Kyytsönen ja Olli Kähkönen ovat allekirjoittaneet pelaajasopimukset MYPA:n kanssa. Pojat ovat päävalmentajalle  hyvin tuttuja, sillä kolmikko on pelannut Karjalaisen valmennuksessa niin KJP:n A-junioreissa kuin Purhassakin Kolmosta.

Kujala ja Kähkönen vahvistavat MYPA:n puolustuslinjaa. Kujala pystyy pelaamaan niin topparina kuin laitapuolustajanakin. Kähkönen on nopeajalkainen ja periksiantamaton laitapuolustaja.

- Paavo on ollut luottopuolustajani jo parin vuoden ajan, mutta uskon hänellä olevan vielä paljon enemmän annettavaa kuin olen nähnyt. Paavo on ulottuva puolustaja ja omaa hyvän vasemman jalan. Paavo pystyy pelaamaan niin keskuspuolustajana kuin myös laitapuolustajana, joten hän antaa vaihtoehtoja puolustuslinjaan.

- Opa on nopea ja röyhkeä laitapuolustaja. Hän on todella ärsyttävä pelaaja vastustajalle, sillä Opan joutuu ohittamaan ainakin kolme kertaa saman tilanteen aikana jos meinaa saada jalkansa vapaaksi. Lisäksi hän on todella juoksuvoimainen ja hyökkäysorientoitunut pelaaja.

Kolmas sopimuksen allekirjoittanut pelaaja Jimi Kyytsönen tuo vahvistusta MYPA:n hyökkäysosastolle. Viime kaudella Purhassa Kyytsönen viimeisteli viisi maalia joten tehojakin on lupa odotella.

- Jimbo on äärimmäisen taitava pallon kanssa ja hän on mennyt suuria askeleita eteenpäin viimeisen kahden vuoden aikana myös pelillisesti. Jimi on helppo valmennettava ja kova harjoittelemaan. Lisäksi viime kaudella alkoi tehojakin löytymään. Odotan hänen jatkavan siitä mihin viime kaudella jäi.