”Kuuden pisteen ottelu” Tampereella - MYPA matkaa TPV:n vieraaksi

”Kuuden pisteen ottelu” Tampereella - MYPA matkaa TPV:n vieraaksi

Tampereella pelataan perjantaina 2.8. äärimmäisen tärkeä Ykkösen ottelu, jossa yhteen ottavat TPV ja MYPA.

 

MYPA on sarjataulukossa viimeisenä kymmenellä pisteellä. TPV:lla on kasassa yksi piste enemmän. MYPA on ottanut edellisen voittonsa kuusi ottelua sitten, tamperelaisilla kolmesta pisteestä on jo seitsemän peliä.

 

Päävalmentaja Jukka Karjalainen muistuttaa kuitenkin realiteeteista.

 

- Tämä on tärkeä peli, mutta kyllä jokainen peli on ollut meille jo pidemmän aikaa ”supertärkeä”. Tarvitsemme pisteitä. Kaikki tietenkin tiedostavat sarjatilanteen, eli sen, että olemme peräkkäisillä sijoilla. Tämän jälkeen on jäljellä kymmenen peliä, eli nämä ovat kaikki todella tärkeitä, luotsi toteaa.

 

- Haluamme ehdottomasti hakea Tampereelta kolme pistettä, se helpottaisi tilannettamme. Sen jälkeen on sitten edelleen 30 pistettä jaossa.

 

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi KSOY Stadionilla kesäkuun alussa 1-1-tasapeliin. Maalit iskivät Jussi-Pekka Rämä ja vierailta Eetu Kolu. MYPA kohtasi TPV:n sitä edellisen kerran viime syksynä Ykkösen karsinnoissa ja tamperelaiset olivat kaksiosaisessa taistossa parempia yhteismaalein 3-2. 

 

- Kaikki keskinäiset pelimme ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia. En usko, että perjantainakaan nähdään railakkaita maalijuhlia. Taistelua ja sitten nähdään kumpi iskee tarvittavat osumat. Henkinen puoli voi olla ratkaiseva, kumpi käsittelee tilanteen paremmin.

 

 

MYPA:n terveystilanne on parempi kuin viime lauantain kotiottelussa AC Oulua vastaan, kun Heikki Pulkkinen ja Tomi Räikkönen palaavat kokoonpanoon. Silver Graubergin lainasopimus HIFK:sta päättynyt.

 

Perjantai-illan ottelu pelataan Tammelan Stadionilla klo 18.30 ja se näkyy suorana myös Elisa Viihteeltä.