Laatupäivystys on Joakim Joutjärven kummiyritys

Laatupäivystys on Joakim Joutjärven kummiyritys

Kaudella 2023 MyPan nuori, yleensä kymppipaikalla nähty Joutjärvi saa arvokasta tukea Laatupäivystykseltä.

Laatupäivystys on 2020 perustettu yritys, joka aloitti päivystystoimintansa Kouvolasta samana vuonna. Laatupäivystys on julkisen terveyden­huollon kumppani ja se tukee hyvinvointi­alueita terveys­palvelujen tuottamisessa toimittamalla heille lääkäreitä. Yrityksellä on toimintaa lukuisilla paikkakunnilla ympäri Suomea Helsingistä Poriin ja Rovaniemelle.

Laatupäivystys panostaa lääkäreiden ammatilliseen kehittymiseen järjestämällä säännöllisesti koulutuksia, joista iso osa tapahtuu Kouvolassa. Koulutukset on mietitty siten, että ne tukevat mahdollisimman hyvin potilastyötä. Lisäksi yhteistyö kokeneempien ja nuorempien lääkärien kesken on tiivistä potilaiden hoitamiseksi eli esimerkiksi vastuulääkäreiltä saa matalalla kynnyksellä konsultaatioapua.

Varsinaisen lääketieteellisen toimintansa lisäksi Laatupäivystys on mukana järjestämässä hyväntekeväisyystapahtumia, kuten olemalla yksi Sairaalamäki24 -tapahtuman järjestäjistä. Tapahtumassa kiivetään Kouvolan hyppyrimäkeä ylös vuorokauden ajan ja jokaisesta noususta lahjoitetaan tietty summa hyväntekeväisyysjärjestö Hope Kouvolalle.

https://www.laatupaivystys.fi

Yli sata lääkäriä työllistävä Laatupäivystys tukee liikuntaa useailla tavoilla. "Firmana me tykätään tukea liikuntaa ja ollaan kilpailuhenkisiä. Haluamme olla paikallisesti positiivinen voima, tuemme paikallisia urheilijoita ja seuroja," Laatupäivystyksen markkinointipäälikkö Zaki Azedani kertoo. Laatupäivystys on hänen mukaansa tukenut aiemmin mm. KooKoon junioreita."

Kummiyritysyhteistyö MyPan Joakim Joutjärven kanssa osuu Azedanin mukaan aivan nappiin tässä suhteessa. Azedani: "Laatupäivystys haluaa tukea paikallisia urheilijoita, etenkin jos on potentiaalia." Joutjärven kohdalla on varmaan selvää, että näin on.

Azedanin mukaan Joutjärven tukeminen tarkoittaa Laatupäivystykselle pelaajan suoraa taloudellista tukemista, mikä on varmasti iso apu nuorelle lahjakkuudelle. Samalla yritys saa näkyvyyttä MyPan ottelutapahtumissa.

"Toivotaan, että MyPa menestyy ja Joakim paukuttaa maaleja ja pysyy terveenä," Azedani toivoo.