LAUANTAI TÄYNNÄ MYPAN JA FUTIKSEN JUHLAA

LAUANTAI TÄYNNÄ MYPAN JA FUTIKSEN JUHLAA

MYPA juhlii lauantaina 70-vuotista taivaltaan. Päivä on täynnä futiksen juhlaa, sillä Kymenlaakson sähkö stadionilla nähdään päivän aikana kolme ottelua.

Päivän aloittavat juhlaottelullaan Ruutiukot eli MYPAn ikämiesten joukkue. Kentälle saapuvien herrasmiesten mukana tulee näytille iso pala koko seuran historiaa. Ensimmäinen ottelu kertoo paljon siitä, miksi MYPA on juuri, minä ihmiset sen ovat oppineet tuntemaan. Ottelu alkaa klo 12.00 ja erotuomarina toimii Jussi Kujala.

Päivän toisessa ottelussa kohtaavat MYPAn ja KTPn liigalegendojen joukkueet. MYPAn joukkue koostuu pääosin kauden 2005 mestarijoukkueen pelaajista ja sitä on täydennetty tuon kauden jälkeisillä sopimuspelaajilla. Joukkueen on koonnut Heikki Pulkkinen. Ottelussa on mm. hyvä mahdollisuus nähdä osuuko Saku Puhakainen vielä tolppien väliin ja toimiiko Toni Huttusen tavarimerkiksi muodostunut "persharhautus" edelleen. KTPn legendajoukkueessa tuttuja kasvoja mypalaisittain ovat Mauri Keskitalo ja Tomi Pakarinen. Ottelun tuomitsee Tapani Olkku. Legendojen kohtaaminen käynnistyy klo 14.

Klo 16 taistellaan sitten sarjapisteistä kun MYPA kohtaa Kolmosen ottelussa lappeenrantalaisen Virkyn. Edelleen ilman tappiota porskuttava kotijoukkue haluaa varmasti hakea hienoa huipennusta upealle juhlapäivälle. MYPA on päässyt rauhassa virittäytymään tärkeään otteluun, sillä edellisestä ottelusta on aikaa kaksi viikkoa. Tuossa ottelussa MYPA nappasi Kouvolan paikallisherruuden nimiinsä kaatamalla FC Peltirummun vieraskentällä lukemin 0-3.

MYPA:n kokoonpanosta on poissa Joonas Tiihonen, jonka varoitustili täyttyi Peltirumpu-ottelussa. Jukka Karjalaisen miehistö saa kuitenkin vahvistusta joukkueeseensa kun Susista loppukauden lainalle saapunut Kaan Kovanen on pelikelpoinen juhlapäivän mittelössä.

Vastustajaksi asettuva Virky on sarjassa viiidentenä. Sarjasijoitus voi toki pudota pykälällä ennen lauantain kamppailua, mikäli PeKa onnistuu kaatamaan perjantaina HaPKn. Sarjanousija on esittänyt ajoittain varsin väkeviä otteita, sillä se on onnistunut kotikentällään kaatamaan sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvan SavU:n.

MYPAn ja Virkyn kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi lappeenrannassa päättyi vierasjoukkueen voittoon lukemin 1-4. MYPAn maaleista vastasivat Tomi Räikkönen kahdesti sekä Arttu Huovila ja Jussi-Pekka Rämä kertaalleen. Virkyn maalintekijäksi merkittiin Abenezer Eloranta.

Päivän ja illan ohjelmaa:

12.00-12.45 Ruutiukkojen juhlaottelu

13.50 Kunniapuheenjohtaja Matti Tiihosen juhlapuhe

14.00-15.15 MYPA-KTP liigalegendat

15.15-15.30 Legendaottelun pelipaitojen huutokauppa

15.50 Kaupunginjohtaja Marita Toikan puhe

15.55 Sky Dive laskuvarjohyppy tuo MYPA-Virky-ottelun pelipallon

16.00 MYPA-Virky

18.00 MYPA pubi aukeaa ja illallisjuhla alkaa

18.15 Illallistarjoilu aloitetaan

19.30 Pelipaitojen huutokauppa jatkuu 

20.00 MYPAn päävalmentaja Jukka Karjalaisen haastattelu

20.30 Legendojen haastattelut

24.00 MYPA pubi sulkeutuu