Liity MYPAn jäseneksi

Liity MYPAn jäseneksi

MYPAn jäsenenä olet mukana omistamassa meille kaikille merkityksellistä seurayhteisöä.

MYPAn jäsenet eli omistajat pääsevät jatkossa ilmaiseksi kaikkiin MYPAn edustuksen sekä juniorijoukkueiden kotiotteluihin. Jäsenyys oikeuttaa myös Ykkösen ottelutapahtumissa kaverikahveihin, eli kortilla saa kaksi kahvia yhden hinnalla. Jäsenkortilla saat myös 10% alennuksen MYPAn ottelu- ja muiden tapahtumien yhteydessä tapahtuvasta fanituotemyynnistä. Vuonna 2020 MYPA ry:n jäsenmaksu on 100€.

Jäsenet saavat myös etuja MYPA yhteisöön kuuluvien kumppaneiden palveluista ja tuotteista. Näistä eduista tiedotamme lisää lähikuukausina.

Kaikki jäsenet voivat halutessaan asettua ehdolle seuran hallitukseen ja heillä on myös äänestysoikeus seuran vuosikokouksissa. Laajan jäsenpohjan kautta MYPA tavoittelee avoimuuden lisäämistä kaikilla tasoilla seuran toiminnassa. Otamme mielellämme kaikki halukkaat mukaan MYPAn yhteisölliseen toimintaan.

Alaikäiset junioripelaajat saavat MYPAn juniorikortit, joilla molemmat vanhemmat pääsevät yhden hinnalla MYPAn kotiotteluihin. Juniorikortit voidaan antaa myös alueen muiden seurojen pelaajille, mikäli tähän on halukkuutta.

Liity MYPAn jäseneksi tästä

Lisätietoja jäsenyydestä