LPS SAAPUU VIERAAKSI SAVINIEMEEN

LPS SAAPUU VIERAAKSI SAVINIEMEEN

MYPA kohtaa lauantaina 18.8 Kymenlaakson Sähkö stadionilla Laajasalon Palloseuran. Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 17.00!

MYPA lähtee lauantaiseen koitokseen allaan kaksi peräkkäistä voittoa kotikentällä FC Vaajakoskesta (6-2) sekä vierasottelusta MiPK:ä vastaan (1-2). Sarjataulukossa sijoitus on tällä hetkellä kolmas ja piste-eroa sarjakärkeen on vain kolme pistettä. Kokoonpanosta varmuudella ovat poissa pitkäaikaistoipilaat Miika Korpela ja Veeti Tuomala.

LPS:n MYPA kohtasi kesäkuun alussa ja pisteet matkasivat tuolloin MYPA-talon uumeniin lukemin 2-5. Jussi-Pekka Rämä latoi tuossa ottelussa peräti neljä maalia ja Rico Ryöpäs vastasi ottelun avausmaalista.

Kotijoukkueesta viime aikojen tehokkain pelaaja on ollut Kaan Kovanen. Kovanen on iskenyt neljässä viimeisessä ottelussa kaikki kauden kuusi osumaansa. Maaleitta Kovanen jäi ainoastaan Järvenpäässä. Kovanen on noussut nopeassa tahdissa MYPAn sisäisen maalipörssin kakkospaikalle ja mainitsemisen arvoista on lienee, että Kovanen on tehnyt kaikki maalinsa tultuaan toisella puoliajalla vaihdosta kentälle. Ykköstykki Jussi-Pekka Rämällä on koossa 17 osumaa.

Laajasalon Palloseura on koonnut kauden 16:sta ottelustaan viisi pistettä. Koossa on yksi voitto, kaksi tasapeliä ja 13 tappiota. Viime kierroksella se hävisi NJS:lle mutta edellisellä kierroksella se pystyi kukistamaan vieraskentällä FC Viikingit.

LPS:n viidestätoista maalista kuusi on viimeistellyt Topi Rihtniemi. Rihtniemi nähtäneen Kymenlaakson Sähkö stadionilla lauantaina mutta Max Ronimuksella sen sijaan korttitili täyttyi viime ottelussa ja näin ollen hän on pelikiellossa.