MAALIVAHTILUPAUS MATIAS RIIKOSELLE SOPIMUS

MAALIVAHTILUPAUS MATIAS RIIKOSELLE SOPIMUS

Viime kaudella edustusjoukkueen rinkiin nostettu oma juniorimaalivahti ja ensimmäiset pelinsä miesten tasolla Kolmosessa pelannut maalivahti Matias Riikonen on solminut kolmen vuoden sopimuksen MYPA:n kanssa.

Rohkeasti miesten peleihin hypänneen vuonna 2002 syntyneen maalivahdin esitykset huomioitiin myös maajoukkuetasolla. Nuorten maajoukkueessa seurajoukkueen tapaan vahvasti esiintynyt "Matsu" sai kunnian kantaa myös kapteeninnauhaa. Vahvat otteet ja ensimmäinen sopimus aikuisten tasolla miellyttävät nuorta miestä.

-Hienoa tehdä ensimmäinen sopimus miesten tasolla. Viime kausi oli kehityksen kannalta iso harppaus ja uskon että kehitys tulee jatkumaan.

Riikosen sopimuksessa on pykälä joka mahdollistaa siirron isompiin ympyröihin kesken sopimuskauden. Sopimus "Matsun" kaltaisen huippulupauksen kanssa on erityisesti osoitus siitä, että MYPA haluaa tukea ja auttaa lahjakkaita ja tavoitteellisia omia kasvatteja kentällä ja sen ulkopuolella. MYPA:n tarjoamat olosuhteet saavat kiitoksensa myös Riikoselta.

-Olosuhteet, valmennus ja puitteet ovat MYPA:lla erittäin hyvät.