MP KATKAISI MYPAN TAPPIOTTOMAN PUTKEN

MP KATKAISI MYPAN TAPPIOTTOMAN PUTKEN

MYPAn tappiottomien pelin putki jäi tällä erää viiteen otteluun. MP oli keskiviikkoiltana selkeästi parempi joukkue.

Mikkeliläiset ottivat pelin heti alkuvihellyksestä hallintaansa. Vaarallisuuttaan se osoitti jo 12 minuutin pelin jälkeen kun vaaralliseksi tiedetty hyökkääjä Miikka Oinonen pääsi yrittämään maalintekoa, mutta tällä kertaa laukaus lipui vähän ohi maalin.

Johtomaalinsa mikkeliläiset saivat vahvan hyökkäyspelinsä ansiosta ensimmäisen vartin sisään. Ottelun 15. minuutilla Elliot Simmons tarjoili syötön oikealta laidalta takaviistoon, josta Mikko Hiltusen kierteinen laukaus yllätti MYPA-vahti Matias Riikosen.

Kotijoukkueen harvoihin tilanteisiin lukea heti MP:n maalia seurannut tilanne MYPAn hyökkäyspäässä. MP:n maalivahti Sammy Ndjock törmäsi vastaantulonsa seurauksena omaan puolustajaansa ja törmäyksen seurauksena mypalaiset pääsivät yrittämään pallon laittamista tyhjään maalin. Mikkeliläisten puolustus ehti kuitenkin siivoamaan pallon väljemmille vesille.

Vaaralliset maalipaikat jäivät lopulta vähiin. Tomi Räikkönen pääsi hyvästä paikasta yrittämään kun 25 minuuttia oli pelattu, laukaus painui kuitenkin reilusti yli maalin. Vierasjoukkue puolestaan esitteli hyökkäyksiensä terävyyttä 32 minuutin jälkeen kun Lucas Dos Santos tarjoili ja Onuray Köse laukoi mutta ohi maalin.

Tauolle lähdettiin vieraiden 0-1-johdossa.

Toinen puoliaika oli sitten vierasjoukkueen tylyä näytöstä. 58. minuutilla Miikka Oinonen tykitti painavan laukauksen rangaistusalueen rajalta oikeaan yläkulmaan ohi voimattoman Riikosen.

MYPA yritti harata vastaan, mutta kunnollisille maalipaikoille oli MP:n vahvan puolustuksen keskeltä vaikea päästä. Aiemmissa peleissä hyvin toimineet erikoistilanteet eivät mikkeliläisille aiheuttaneet suurtakaan päänvaivaa.

Vierasjoukkue iski pelille jo lopullista sinettiä 76. minuutilla. MYPA-puolustus joutui rikkomaan MP-pelaajaa rangaistuspotkun arvoisesti. Lucas Dos Santos ampui pallon vasempaan alakulmaan vaikka Matias Riikonen aavistikin vedon oikein.

0-4 maali syntyi 81. minuutilla. MYPA ei saanut purettua painetta omalta puolustusalueeltaan ja lopulta Onuray Köse laukoi pallon lähes tyhjään maaliin kun Riikonen oli pelattu ulos tilanteesta.

MYPAn lohdutusmaalin ja osoituksen siitä että joukkue yrittää loppuun asti laukoi Arttu Huovila. Maali oli Huovilalle kauden ja samalla myös ensimmäinen maali Kakkosessa. Maali jäi ottelun viimeiseksi ja loppulukemiksi jäivät 1-4.

MYPA jatkaa otteluitaan juhannuksen jälkeen 30.6 vierasottelulla PKKU:ta vastaan Keravalla.

 

 

1-4

(0-1)

15. 0-1 Mikko Hiltunen (MP)

58. 0-2 Miikka Oinonen (MP)

76. 0-3 Lucas Dos Santos (MP)

81. 0-4 Onuray Köse (MP)

89. 1-4 Arttu Huovila (MYPA)

MYPA

Avauskokoonpano:

1. Matias Riikonen (mv.)

2. Benjamin Niveri

3. Leevi Perkiö 34.var (62. Olli Kähkönen)

7. Rico Ryöpäs

10. Tomi Räikkönen (83. Arttu Huovila)

11. Esko-Petteri Pesari

14. Simo Majander (C)

16. Jussi-Pekka Rämä

17. Jari Hassel (74. Samuel Arponen)

22. Kaarel Usta

23. Miika Kolsi 83.var

 

Vaihtopelaajat:

6. Joonas Tiihonen

8. Heikki Pulkkinen

13. Olli Kähkönen

19. Arttu Huovila

20. Samuel Arponen

25. Tomas Turunen (mv.)

MP

Avauskokoonpano:

4. Iiro Äijö

5. Vincent Bikana

7. Mikko Hiltunen 49.var (67. Markus Brusila)

8. Elliot Simmons

10. Miikka Oinonen 72.var (81. Olli Kilpeläinen 83.var)

11. Tomi Janhunen

13. Jiri Haikonen

16. Onuray Köse

17. Lucas Dos Santos

18. Janne Kuhmonen

33. Sammy Ndjock (mv.)

 

Vaihtopelaajat:

3. Eero Karjalainen

6. Ozeias Graciano

15. Markus Brusila

21. Leevi Leinonen

22. Jonne Uronen (mv.)

23. Olli Kilpeläinen