Musta päivä MYPAlle, kiitos ja näkemiin Palloliiton sarjat

Musta päivä MYPAlle, kiitos ja näkemiin Palloliiton sarjat

JäPS MYPA 23.10.2021 Jaakko Haapala

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

MYPA lähti vierasmatsiin JäPSia vastaan tiukassa tilanteessa Kakkosen A-lohkon kymmenennellä ja viimeisellä säilyjän paikalla ja vain yksi piste Pallo-Kerho Keski-Uusimaata edellä. MYPAn huonomman keskinäisen maalieron vuoksi lähtökohtana viimeiselle kierrokselle oli, että PKKU:ta ei saa päästä sarjassa tasapisteisiin.

Ottelun 18 minuutin kohdalla tilanne näytti vielä MYPAlaisittain valoisalta, kun Rico Ryöpäs pääsi kuittamaan JäPSin kolmannella minuutilla tulleen johto-osuman, ja Järvenpään monitoimihallissa pelatussa ottelussa oltiin 1-1 tilanteessa. Samaan aikaan Atlantis oli aloittanut vahvasti kotiottelussaan PKKU:ta vastaan ja Talin hallissa tilanne 15 minuutin jälkeen Atlantikselle 2-0.

Tähän ne ilonaiheet sitten MYPAn osalta toistaiseksi jäivätkin Kakkosen tasolla. Ottelun 24 minuutilla MYPAn puolustus joutui rikkomaan JäPSin hyökkäyksen 16-alueella rangaistuspotkun arvoisesti. Pallon taakse asettui Aleksi Ristola, joka latasi pallon ohi Antti Kaikkosen. Toiselle puoliajalle lähdettiin sekä Järvenpäässä että Helsingissä 2-1 tilanteessa ja näillä tuloksilla MYPA oli vielä viimeisen säilyjän paikassa kiinni.

Helsingin suunnalla PKKU pystyi heti toisen puoliajan alussa tasoittamaan Atlantista vastaan ja MYPAn tulevaisuus Kakkosessa musteni viimein 81. minuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut JäPSin Tomi Mikkonen tykitti upean laukauksen 16-rajalta ohi puoliajalla maaliin tulleen Aku Lindströmin.

Järvenpäässä tai Talissa ei maaleja tämän enempää enää nähty, joten JäPS - MYPA 3-1 ja Atlantis - PKKU 2-2 lukemilla MYPA päätyy lopullisessa sarjataulukossa 11. sijalle ja tasapisteisiin PK Keski-Uusimaan kanssa. MYPAn maaliero (-28) on lopulta 13 maalia PKKU:ta (-15) huonompi ja näin ollen MYPAn kolme kautta kestänyt taival Palloliiton sarjoissa päättyy ja ottelut jatkuvat kaudella 2022 Kolmosessa.

Tämän surullisen päivän otteluraportin kirjoittaneelta puheenjohtaja-Pulkkiselta kuitenkin isot kiitokset edustuksen pelaajille, valmennukselle ja taustoille, hallitukselle sekä ennen kaikkea kymmenille MYPAn eteen vapaaehtoisina töitä tekevillä talkoolaisille sekä koko MYPA-yhteisölle kaudesta 2021. Saviniemessä saatiin tänäkin vuonna kokea loistavia punavalkoisia onnistumisen hetkiä sekä juhlia useita voittoja. Lopulta kuitenkin koko kauden jatkunut alavireinen ja hengetön suorittaminen vierasotteluissa kääntyi MYPAn kohtaloksi ja matsit jatkuvat tulevalla kaudella sarjaporrasta alempaa.

Vaikka tänään on synkkää niin se on kuitenkin varmaa, että Saviniemen valot loistaa myös jatkossa MYPAn peleissä!

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi