MYPA ALOITTAA HARJOITUSPELIT VJS OLD STARIA VASTAAN

MYPA ALOITTAA HARJOITUSPELIT VJS OLD STARIA VASTAAN

MYPA avaa harjoituspelikautensa sunnuntaina 14.1 Vantaan Aktia Areenalla. Klo 10.30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu VJS Old Stars.

Vastakkain asettuvat kaksi sarjanousijaa. MYPA hakee askelmerkkejä kohti Kakkosta kun taas VJS Old Stars nousi viime kauden päätteeksi Uudenmaan piirin Vitosesta (lohko 3) lohkokakkosena Neloseen.

MYPA:n rivejä Vantaalla täydentää kolme testipelaajaa. Antti Koirikivi, Samuli Luoma ja Leevi Perkiö pääsevät näyttämään osaamistaan valmennusjohdolle.

Sen sijaan rivejä harventavat ensimmäisen harjoitusottelun alla puolustusvoimat, sairastelut ja loukkaantumiset. Puolustusvoimissa palvelemisen takia ensimmäinen harjoitusottelu jää väliin Toni Lehtoselta, Kaan Kovaselta ja Oskari Nurmiselta. Loukkaantumisten takia sivussa ovat Heikki Pulkkinen, Veeti Tuomala ja Tomi Räikkönen. Maalitykki Jussi-Pekka Rämä on sairastellut ja on sivussa tästä ottelusta. Sairastelujen takia sivussa on ollut myös Esko Pesari, jonka pelaaminen on epävarmaa.

Uudenmaan Piirin Nelosen Itälohkon kamppailuihin valmistautuvan VJS Old Starsin miehistöstä löytyy mypalaisittain tuttuakin tutumpi nimi. Kausina 1997-2003 ja 2009 MYPA:n riveissä Veikkausliigassa pelannut ja viime kesänä punavalkoisten 70-vuotisjuhlissa legendojen ottelussa kaksi maalia viimeistellyt Miikka "Muki" Multaharju tulee asettamaan oman haasteensa mypalaisille. Multaharju pelasi viime kaudella Vitosessa 18 ottelua ja viimeisteli niissä viisi maalia.

Ainoastaan Multaharjua paremmaksi maalinteossa pisti 11 maalia viimeistellyt Peter Vainio.

VJS Old Starin ja MYPA:n kohtaaminen on myös samalla hyväntekeväisyysottelu. Lisätietoja löytyy alla olevan linkin takaa.

https://vjs.fi/oldstars/myllykosken-pallo-mustapaitojen-vieraaksi-tammik...