MYPA Atlantiksen vieraaksi

MYPA Atlantiksen vieraaksi

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: MYPA/Jaakko Haapala

MYPA matkustaa toisen kerran peräkkäin pääkaupunkiseudulle kun se kohtaa Atlantis FC:n. Myllypurossa Pallomyllyn hallissa pelattava ottelu käynnistyy lauantai-iltapäivänä klo 15.00.

MYPA valahti Kiffenille kärsityn tappion myötä putoajan paikalle. Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton, sillä A-lohkon varsin mielenkiintoisesta ja kiharaisesta tilanteesta kertoo se, että sijojen 5-11 välillä on eroa vaivaiset viisi pistettä.

Vieraspeleihin viisasten kiveä ei ole vieläkään löydetty, sillä moneen kertaan läpikäyty tilasto on todella murheellinen. KäPa-pelin vierasvoitosta tulleet kolme pistettä ovat edelleen tältä kaudelta ainoat vieraspisteet. Myös viiden viimeisimmän pelin tulokset näyttävät siltä, että kuntokäyrää pitäisi pystyä kääntämään noususuuntaan. Saldona on voitto, tasapeli ja kolme tappiota.

Tuloskunto on taantunut Atlantiksenkin leirissä. Alkukaudesta kovassa lennossa ollut joukkue on viidestä viimeisimmästä pelistä saldonnut voiton, peräti kolme tasapeliä ja yhden tappion. Ero A-lohkon kakkospaikkaa pitävän PEPO:n kanssa on venähtänyt yhdeksään pisteeseen ja sarjakärki JäPS:n kanssa ero on hurjat 13 pistettä.

MYPA ja Atlantis kohtasivat KSOY stadionilla elokuun alussa ja tuolloin sarjakakkosena liihottanut laulavan ratikkakuskin Aarne Tenkasen manageroima joukkue vei pisteet mukanaan lukemin 1-3. Konan Kouakou osui kahdesti ja Jean de Lima kertaalleen. MYPAn maalista vastasi Tomi Räikkönen.

Tilastojen valossa lauantaina kohtaavat sarjan ääripäät kun MYPAn tehtyjen maalien määrä näyttää lukemaa 25 Atlantiksen 37 maalia vastaan. Päästettyjen maalien suhteen ero onkin sitten jo valtava kun MYPAn verkkoa on heiluteltu 45 kertaa ja Atlantis on puolestaan päästänyt koko A-lohkossa vähiten maaleja lukeman ollessa 20.

Tehotilastoissa MYPAsta kärkipaikkaa pitää edelleen Tommi Roponen jonka maalisaldo näyttää kahdeksaa osumaa. Roposen vanavedessä seuraa Jussi-Pekka Rämä kuudella osumallaan. Atlantiksella samaisesta tilastosta kannattaa huomioida viiden maalin Chijioke Ibekwe sekä kahdessa viimeisimmässä ottelussa osunut Victor Shevchenko.

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi