MYPA ensimmäistä kertaa voittoputkessa - "Ansaitsimme onnea tänään"

MYPA ensimmäistä kertaa voittoputkessa - "Ansaitsimme onnea tänään"

MYPA otti toisen peräkkäisen voittonsa tämän kauden Ykkösessä lauantaina, kun MuSa kaatui Rony Huhtalan hattutempun turvin maalein 3-2.
 
MYPA on nyt onnistunut voittamaan kahdesti peräkkäin ensimmäistä kertaa tällä kaudella.
 
- Tasainen pelihän se oli, pienistä asioista kiinni. Me teimme kolme maalia, kaveri kaksi. Mielestäni ansaitsimme tehdä kolme, mutta kyllä meillä oli paikkojakin. Kaverillakin oli paikkoja. Heillä meni tänään tolppa ulos tuossa lopussa, sen verran enemmän me ansaitsimme onnea tänään, MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen ruoti pelin jälkeen.
 
Kolme pistettä lämmitti luonnollisesti luotsin tuntemuksia. Karjalainen kuitenkin muistutti, ettei voitto tullut missään nimessä ilmaiseksi.
 
- Totta kai pisteisiin pitää olla tyytyväinen ja olenkin todella tyytyväinen. Kolmea pistettä haemme joka pelistä, kun ollaan tässä tilanteessa. Taas tultiin tappioasemasta voittoon niin kuin viime pelissäkin.
 
- Ilman muuta olen tyytyväinen pisteisiin, mutta kova hinta sillä oli. Rico Finnäs lensi ulos ja on ensi pelistä pois, ja toinen laitapakki (Oskari) Nurminen sai aika kovan tällin tuossa lopussa, ja jos nyt pitäisi sanoa, niin todennäköisesti hän on pois. Mutta en tiedä mitä siinä on tapahtunut. Pahalta se näytti, ruma taklaushan se oli, Karjalainen sanoi.
 
Karjalainen on usein puhunut loppukauden otteluista "cupin finaaleina". Vaikka MYPA onkin nyt tasoissa TPV:n kanssa (molemmilla 18 pistettä), hän muistuttaa, että asetelma on yhä sama: pelejä on voitettava.
 
- Edelleen me pelaamme cupin voitosta koko ajan. Nyt ollaan tasapisteissä TPV:n kanssa, mutta molemmilla on vielä saman verran pelejä jäljellä. Pisteitä tarvitaan.
 
MYPA:n ottelut jatkuvat lauantaina 21.9. kotiottelulla KTP:tä vastaan.