MYPA haastamaan AC Oulua sunnuntaina

MYPA haastamaan AC Oulua sunnuntaina

Kalenteri on käännetty kesäkuun puolelle ja MYPA:lla on kuun alkajaisiksi edessä pitkä vierasmatka sunnuntaina AC Oulun kotikentälle Raattiin.
 
MYPA:n bussi starttaa sunnuntaina aamusta kohti pohjoista ja edessä on ennakkoon erittäin haastava ottelu Ykkösen kauteen yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista lähtenyttä AC Oulua vastaan.
 
- Todella pitkä matka edessä ja vastassa on kotikentällään yksi ennakkosuosikeista, joka on varmasti vielä ärsytetty Porin reissun jäljiltä, MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen viittaa AC Oulun vierastappioon MuSalle.
 
- Haastajina lähdetään, mutta toisaalta tämä on niin kova sarja, että kyllä jokainen ottelu on meille omanlaisensa haaste.
 
MYPA pääsee sunnuntain otteluun kuitenkin hyvässä nosteessa. MuSa-voiton jälkeen viikolla Kymenlaakson derbystä irtosi piste viime hetkillä KTP:n verkkoon tehdyn tasoituksen myötä. 
 
- Alla on kaksi hyvää tulosta, joten totta kai sen myötä joukkueessa on hyvät fiilikset, Karjalainen toteaa.
 
Oman veronsa KTP-ottelu kuitenkin kantoi, sillä ottelussa kolhuja saaneet Niko Ikävalko ja Joakim Lindberg joutunevat kumpikin jättämään Oulun reissun väliin.
 
- Ikävalko on varmuudella pois ja myös Lindberg hyvin todennäköisesti - jo aiemmin sivussa olleiden lisäksi. Vähän kierrätystä joudumme tekemään, mutta toisaalta tämä on kolmas ottelu kahdeksan päivän sisään ja muutoksia olisi varmasti tehty joka tapauksessa, Karjalainen arvioi.
 
Päävalmentajalla on selkeä näkemys siitä, mitkä ovat MYPA:n kannalta avaintekijät sunnuntain ottelussa.
 
- Meidän pitää ennen kaikkea olla kärsivällisiä ja puolustaa tiiviisti. AC Oulu osaa pelata todella hyvää jalkapalloa, jos heille antaa tilaa. Kärsivällisesti ja tiukasti kun vain pystymme pelaamaan, niin kyllä meillekin omat paikkamme aukeaa, Karjalainen uskoo.
 
AC Oulu - MYPA sunnuntaina 2.6. klo 18.30 Raatin stadionilla Oulussa. Suorana myös Elisa Viihteeltä.