MYPA hakee lauantaina revanssia AC Kajaanista - "Se jäi vähän harmittamaan"

MYPA hakee lauantaina revanssia AC Kajaanista - "Se jäi vähän harmittamaan"

MYPA:n ottelut Ykkösessä jatkuvat lauantaina 29.6. Kajaanissa, jossa vastaan asettuu isäntäjoukkue AC Kajaani klo 17 alkaen.
 
Ottelun panokset ovat suuret senkin takia, että kyseessä on häntäpään taisto. AC Kajaani on Ykkösen viimeisenä seitsemällä pisteellä ja eroa MYPA:aan on vain kaksi pistettä.
 
MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen tietää, että lauantaina on paljon pelissä. Hän kuitenkin muistuttaa, että kyseessä on peli muiden joukossa.
 
- Jokainen peli on meille iso. Tietysti tiedostamme, että vastassa on joukkue, joka taistelee oikeastaan tällä hetkellä samoista sijoituksista kuin mekin. Siinä mielessä tärkeä peli, mutta kyllä me olemme joka pelissä samassa tilanteessa. Jokaisen pelin kolme pistettä olisivat kullan arvoisia, Karjalainen sanoo.
 
Viimeksi joukkueet kohtasivat 11. toukokuuta. Tuolloin ACK haki KSOY Stadionilta 2-1-vierasvoiton.
 
- Se jäi vähän harmittamaan. Se oli ilman muuta semmoinen peli, mistä olisi pitänyt saada pisteitä. Päästimme loppupuolella aika ikävän erikoistilannemaalin. Eipä sitä hirveästi enää ole muistellut. Paljon on tapahtunut sen jälkeen ja Kajaanilla on vaihtunut valmentajakin.
 
AC Kajaani on Karjalaiselle eräänlainen "mysteerijoukkue", jossa on paljon hänelle tuntemattomia ulkomaalaispelaajia.
 
- Välillä he pelaavat todella hyvin ja välillä sitten saattaa se pelin taso heitellä aika paljon. Onhan se kova joukkue, kun Ykköstä pelaa, ja se on ottanut pisteitä kovilta joukkueilta. Eiköhän tämä ole hyvä haaste meille, Karjalainen uskoo.
 
MYPA:lla on käytettävissä otteluun kaikki samat pelaajat kuin viime tiistaina Jaroa vastaan.
 
AC Kajaani-MYPA lauantaina 29.6. klo 17. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Elisa Viihteeltä.