MyPa haki vierasvoiton Mikkelistä – Pykäläinen & Oijusluoma onnistuivat heti maalinteossa

MyPa haki vierasvoiton Mikkelistä – Pykäläinen & Oijusluoma onnistuivat heti maalinteossa

MyPa palasi lauantaina 17.7. pelikentille kahden viikon tauon jälkeen vierasottelulla Savilahden Urheilijoita vastaan Mikkelissä.

Arvokas tauko harjoitteluun ja palautumiseen näkyi kentällä ottelun päättyessä MyPan 4–0 voittoon. Voitolla MyPa nousi takaisin Kolmosen sarjakärkeen. Ero ottelun vähemmän pelanneeseen Kultsu FC:hen on kolme pistettä.

MyPan paidassa ottelussa nähtiin useita debyyttejä MyPaan siirtyneiden Panu Pykäläisen, Daniel Kaigan sekä Elias Oijusluoman puolesta. Erityisesti Reippaasta ja KJP:sta siirtyneille Oijusluomalle ja Pykäläiselle ottelu oli onnistunut, kun molemmat onnistuivat heti maalinteossa. MyPa aloitti ottelun vahvasti ja Oijusluoma vei MyPan 1–0 johtoon 12.peliminuutilla. MyPa lisäsi ensimmäisen puoliajan aikana johtonsa 3–0, kun myös Olli Mäkelä ja Juho Innanen onnistuivat maalinteossa. Innaselle maali oli kauden ensimmäinen. Ottelun viimeiset 15.minuuttia MyPa sai pelata ylivoimalla ja Pykäläinen kaunisteli lukemat 4–0 84.peliminuutilla.

Seuraavaksi MyPalla on luvassa kaksi kotiottelua KSOY Stadionilla. Ensimmäisenä vieraaksi saapuu Haminan Pallokissat Edustus ensi viikon perjantaina 22.7. MyPalla on mahdollisuus revanssiin, kun HaPK voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen.

>> Ennakkoliput kotiotteluihin: MYPA Juniorit - osta viralliset liput | lippu.fi