MYPA hamuaa pisteitä EIF:n kotipesästä: ”Panokset nousee”

MYPA hamuaa pisteitä EIF:n kotipesästä: ”Panokset nousee”

MYPA matkaa lauantaina Tammisaareen, jossa se kohtaa EIF:n klo 17.00 Ykkösen ottelussa.
 
Sarjapaikkansa puolesta taisteleva MYPA tarvitsee kipeästi pisteitä lauantaisesta kohtaamisesta. EIF on sarjassa kuudentena, ilman toivoa nousemisesta kärkikahinaan tai suurta pelkoa putoamisesta. 
 
- EIF on turvallisessa tilanteessa. Tällä tasolla kun pelataan, niin pelaajat on hyvin kilpailuhaluisia ja omaavat ammattiylpeyttä, en usko, että vaikuttaa se sarjatilanne siihen, MYPA:n luotsi Jukka Karjalainen toteaa.
 
Kolmea viime peliä tarkastellessa MYPA on kerännyt kolmesta pelistä kaksi pistettä, kun EIF on onnistunut saamaan vain yhden.
 
- Ollaan siinä vaiheessa kautta, että ei hirveästi kannata tilastoja katsella. Joka peli on omanlaisensa ja panokset nousee, ainakin meillä.
 
EIF on ollut MYPA:lle vaikea vastustaja. Edellinen kohtaaminen Tammisaaressa päättyi EIF:n 7-2-voittoon ja KSOY Stadionilla EIF oli parempi maalein 3-0.
 
- Kaksi kertaa hävitty ja maaliero aika selkeästi heille. Ensimmäisen tulee mieleen EIF:stä, että se on taitava teknisesti, selkeä pelisuunnitelma, mitä ne pystyy toteuttamaan ja ovat hyvin organisoituneita kentällä, Karjalainen kuvailee.
 
Karjalaisella ei ole kaikkia miehiä käytössään lauantaina. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Anttoni Huttunen, Heikki Pulkkinen, Oskari Pasanen, Niklas Rautomäki, Valtteri Kangasniemi, Tomi Räikkönen, Tomi Saarelma ja Tommi Roponen. Lisäksi Benjamin Niveri ei matkaa Tammisaareen sairastumisen vuoksi, Kaarel Usta on Viron U21-maajoukkueen mukana ja Onur Celik suorittaa asepalvelustaan. Johannes Kytilä on pelikieltonsa kärsinyt ja keskuspuolustaja on jälleen valmennusjohdon käytettävissä.
 
- Kyllä me saadaan hyvä avauskokoonpano jalkeille. Tämä on jokaisen joukkueen, voiko sanoa ongelma, vai mikä se on, mutta tämmöistä tapahtuu tähän aikaan vuodesta. Paljon tauteja liikkeellä. Pitkä kausi ja loukkaantumisia tulee, Karjalainen toteaa.
 
EIF-MYPA lauantaina 7.9. klo 17.00 Tammisaaren keskuskentällä. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Elisa Viihteeltä.