MYPA ja AC Kajaani tasasivat pisteet

MYPA ja AC Kajaani tasasivat pisteet

MYPA ja AC Kajaani päätyivät 2-2-tasatulokseen lauantaina KSOY Stadionilla pelatussa Ykkösen kamppailussa.
 
6. minuutilla nähtiin ottelun alun vaarallisin tekopaikka ja se siunaantui kotijoukkueelle. Maksim Gussev pelattiin nätillä syöttökuviolla vapaaksi ja eteni vauhdilla boxiin. Pallo hieman karkasi jaloista ja AC Kajaanin maalivahti ehti peittämään laukaisuyrityksen.
 
9. minuutilla MYPA pelasi jälleen komealla syöttökuviolla vetopaikan ja tällä kertaa laukomaan pääsi Niko Ikävalko. Veto kohti vasempaa alanurkkaa ei aivan onnistunut ja kajaanilaismaalivahti torjui yrityksen. Ikävalko pääsi laukomaan myös 20. minuutilla, mutta tällä kertaa veto livahti yli maalin.
 
29. minuutilla MYPA sai vapaapotkun noin 25 metriä AC Kajaanin maalista. Pallo pelattiin boxiin, jossa Jari Hassel pääsi puskemaan, mutta pallo suuntautui yli maalin.
 
32. minuutilla kajaanilaiset saivat vaarallisen mylläkän MYPA:n maalille. Pallo tuli kuin varkain pelaajiston läpi aivan maalin edustalle, jossa vierasjoukkueen pelaaja pääsi palloon, mutta ei ehtinyt laukoa, kun Tomas Turunen pääsi käsineen pelivälineeseen kiinni. 34. minuutilla AC Kajaani hyökkäsi taas vaarallisesti ja laukoi pallon MYPA:n maalin tolppaan.
 
39. minuutilla MYPA hyökkäsi vaarallisesti. Oskari Nurminen hassutti pari vastustajaa ja syötti Tomi Räikköselle boxin rajalle, tämän vedon pääsi kuitenkin kajaanilaisten puolustus peittämään.
 
AC Kajaanin Topi Järvinen pääsi heti toisen puoliajan alussa läpiajoon, mutta laukoi pallon sivuverkkoon.
 
AC Kajaani pääsi johtoasemaan 51. minuutilla. Tino Palmasto hyppäsi katkomaan kajaanilaisten keskitystä ja puski epäonnekkaasti pallon oman maalin oikeaan ylänurkkaan.
 
62. minuutilla MYPA iski pelin tasoihin nopealla hyökkäyksellä. Tomi Räikkönen syötti Jussi-Pekka Rämän läpiajoon ja tämä viimeisteli tarkasti alanurkkavedolla pelin 1-1:een.
 
AC Kajaani otti taas johtoaseman 70. minuutilla, kun Topi Järvinen ampui tarkasti pallon MYPA:n maalin oikeaan yläkulmaan.
 
MYPA haki vimmatusti tasoitusosumaa ja 87. minuutilla yritys palkittiin. MYPA hyökkäsi oikealta kohti boxia, pallo pelattiin maalin edustalle ja Rony Huhtala pääsi tuikkaamaan lähietäisyydeltä pelin 2-2-lukemiin.
 
MYPA haki loppuun asti voittoa. 90. minuutilla Huhtala pääsi puskemaan kulmapotkun jälkitilanteesta, mutta yritys livahti ohi maalin. Kajaanilaisillakin oli lopussa loistopaikka, mutta Turunen torjui upeasti.
 
Maksim Gussevilla oli vielä aivan lopussa vetopaikka ja pallo menikin vain aavistuksen yli AC Kajaanin maalin.