MYPA JA SAVU KÄRKIKAMPPAILUSSA LAUANTAINA

MYPA JA SAVU KÄRKIKAMPPAILUSSA LAUANTAINA

Lauantaina 17.6 Kymenlaakson sähkö stadionilla pelataan Kaakkois-Suomen Kolmosen kärkikamppailu. Sarjakakkosen MYPA:n vieraaksi saapuu sarjajohtaja SavU Mikkelistä. Ottelu alkaa klo 14.00!

MYPA ja SavU ovat tällä hetkellä ainoat tappiottomat joukkueet Kaakkois-Suomen Kolmosessa. MYPA:n saldona kuudesta pelaamastaan ottelusta on viisi voittoa ja yksi tasapeli. Sarjajohtaja SavU on sen sijaan voittanut tähän mennessä kaikki pelaamansa seitsemän peliä. Lähtökohdat otteluun ovat siis äärimmäisen mielenkiintoiset. Samaa mieltä on myös MYPA:n ykköspyssy Jussi-Pekka Rämä.

-Se antaa tottakai kärkikamppailuun loistavat lähtökohdat, että peliäkään ei olla hävitty eikä edes olla oltu tappioasemassa vielä tällä kaudella. Sama tilanne on myös heillä. Seitsemästä pelistä seitsemän voittoa on vielä piirun verran parempi saldo kuin meillä.

Neljällä maalilla joukkueen maalipörssiä johtavan Rämän odotukset itseltään kärkikamppailun alla ovat hyökkääjälle varsin luonnolliset. Joukkueen pelaamisestakin ajatukset ovat varsin selkeät. MYPA ei lähde peruuttelemaan.

-Itseltäni odotan tietysti maaliverkon heiluvan, mutta tärkeintä on luoda joukkueelle tarvittavat maalipaikat ottelun voittoon. Joukkueelta odotan rohkeaa peliä ja että pystymme pelaamaan omilla vahvuuksilla koko pelin ajan.

MYPA:n asetelmat ja joukkueen tilanne tulevat MYPA-hyökkääjän selvästi esille. Joukkue on päässyt koko viikon keskittymään ainoastaan lauantain kuumaan kärkikamppailuun. Sarjajohtaja SavU:lla viikkoon on mahtunut tiistain vierailu Lappeenrannassa, josta se haki voiton Lappee JK:sta lukemin 2-3.

-Joukkueen tilanne on tällä hetkellä loistava. Olemme pystyneet keskittymään koko viikon lauantain peliin ja aikaisempien pelien hyvät tulokset on nostattanut itseluottamusta koko joukkueella.

Rämä ei lähde suuremmin arvioimaan vastustajaa tai sen pelitapaa. Vahvuuksia kuitenkin löytyy etenkin hyökkäyspäästä. Mikko Mutka ja Mehdi Mohammadi ovat paukuttaneet seitsemän maalia mieheen tällä kaudella. Siihen myös MYPA-hyökkääjä vahvasti viittaa. "Jupe" osaa myös houkutella MYPA:n kannattajia paikanpäälle upealla toiveella ja pienellä lupauksella.

-Vastustajasta en osaa sanoa hirveästi mitään, koska heillä on vaihtunut valmentaja ja muutama pelaajakin, mutta he ovat tehneet paljon maaleja ja hyökkäys on heillä kova. Tulkaa ihmeessä paikan päälle katsomaan minkälainen joukkue sieltä vastaan tulee. On ollut upeaa pelata hienon ja äänekkään kotiyleisön edessä. Pitäkää ääntä myös lauantaina. P.S. Maaleja nähdään.