MYPA jatkaa tärkeiden pisteiden metsästystä

MYPA jatkaa tärkeiden pisteiden metsästystä

MYPA jatkaa taistoa Ykkösen sarjapaikan uusimisen puolesta lauantaina kotiottelulla MuSaa vastaan.
 
MYPA on sarjassa viimeisenä ja sen on käytännössä pakko raapia voittoja, jotta se pääsee TPV:n ohi. Viime lauantaina MYPA raapi sen pakkovoiton Tammisaaresta voittamalla EIF:n lukemin 3-2. Lauantaiseen otteluun MuSaa vastaan lähdetään mentaliteetilla, että pisteitä on raavittava keinolla millä hyvänsä. 
 
- Kyllä, hyvä tulos alla. Otetaan siitä hyvät asiat mukaan. Jokainen tiedostaa tilanteen. Ei tarvitse erikseen painottaa miten paljon pisteitä tarvitaan, MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen toteaa.
 
MuSa on MYPA:n tapaan nousijajoukkue. Porilaiset ovat pelanneet väkevän kauden ja ovat Ykkösessä neljännellä sijalla.
 
- Niillä on turvallinen tilanne ja taitaa olla teoreettiset mahdollisuudet nousukarsintapaikalle. Eiköhän ne halua loppuu asti pelata ja katsella sitten lopuksi mihin se riitti. MuSa on pelannut äärimmäisen hyvän kauden. Nousijajoukkue. Kun peli on kulkenut, se on ruokkinut itseluottamusta. Heillä on hyvä lähteä jokaiseen peliin, Karjalainen toteaa.
 
MuSa:lla on ollut kauden mittaan riveissään taitavia japanilaisvahvistuksia ja he ovat tehneet porilaisjoukkueelle paljon maaleja. KPV nappasikin jo elokuussa Taiki Kagayaman Veikkausliigakentille. Takanori Yokochi on tämän hetken MuSan miehistä kovin maalintekijä seitsemällä osumalla.
 
- Ei ne vahingossa ole ottaneet noin paljoa pisteitä. Hyvä fyysinen joukkue, oma pelitapa, jota pystyy noudattamaan hyvin ja kaikki pystyy sitä toteuttamaan. Vaarallinen joukkue, voitti juuri kotonaan Jaron.
 
MYPA:lla on ollut jonkun verran loukkaantumisia ja sairasteluja syksyn mittaan, mutta se pääsee lauantaiseen kotiotteluun melko hyvästä pelaajatilanteesta.
 
- Meillä pitäisi olla ihan hyvä pelaajatilanne. Pulkkinen, Roponen, Saarelma ja Huttunen loukkaantumisten takia pois ja Celik armeijassa. Muuten on kaikki käytettävissä, Karjalainen kertoo.
 
MYPA ja MuSa iskevät yhteen lauantaina klo 15.00 KSOY Stadionilla. Kyseessä on samalla Ykkönen tekee hyvää teemaottelu.
 
MYPAn yhteistyökumppanina toimii Hope ry ja ottelun yhteydessä kerätään lahjoituksena urheiluvaatteita ja liikuntavälineitä, jotka Kouvolan Hope ry toimittaa edelleen Kouvolan seudun vähävaraisille lapsiperheille, äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille.
 
Oman lahjoituksesi voit tuoda Fanimyynnin yhteydessä olevaan keräyspisteeseen. Tavaran lahjoittaminen on konkreettinen ja arvokas tapa auttaa. Lahjoitusten tulee olla ajanmukaisia ja hyväkuntoisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.
 
MYPA on kutsunut myös otteluun lähialueensa vähävaraisia lapsiperheitä, joille seura on lahjoittanut pääsyliput. Hope ry toimittaa liput perheille yhteistyössä seuran kanssa.
 
Voit tehdä myös rahalahjoituksen Hope ry:n tilille:
 
FI19 5630 0020 3003 12
 
Hope  Yhdessä ja Yhteisesti ry        
 
Viitenumerolla: 1601 jolloin summa tulee Kouvolaan
 
Hope ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.
 
Tehdään yhdessä hyvää.