MYPA kohtaa AC Kajaanin lauantaina - Karjalainen luottavaisena

MYPA kohtaa AC Kajaanin lauantaina - Karjalainen luottavaisena

Lauantaina 31.8. vietetään MYPA päivää KSOY Stadionin alueella. Päivän kohokohta on klo 17 alkava Ykkösen ottelu, jossa MYPA kohtaa AC Kajaanin.
 
MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen tuntuu luottavaiselta ottelupäivän aattona.
 
- Ihan hyvät fiilikset. Ollaan valmistauduttu hyvin peliin ja meillä on hyvä treeniviikko on takana, niin mikäs tässä!
 
Edellisen ottelunsa MYPA hävisi Jarolle Pietarsaaressa 0-2. Karjalainen toivoo joukkueensa ottavan mukaan tuosta kamppailusta tietyt positiiviset asiat.
 
- Tietysti se peli- ja hyökkäämisrohkeus mikä meillä oli, se tarvitaan edelleen. Kun saamme vielä pikkuisen huolellisuutta siihen viimeistelyyn, niin eiköhän siitä hyvä tule.
 
Aiemmin Karjalainen on kuvannut lauantain vastustajaa AC Kajaania ns. mysteerijoukkueeksi. MYPA ja ACK ovat vääntäneet keskenään kaksi tiukkaa kamppailua, joista ensimmäinen päättyi Kajaanin 2-1-vierasoittoon ja toinen Kajaanissa 2-2-tasapeliin.
 
- Olemme vääntäneet tasaisia pelejä. Joukkue ei sinällään ole mihinkään muuttunut. Mysteerijoukkue se on minulle edelleen. Siellä on taas vaihtunut jonkin verran pelaajia ja saa nähdä, mitä sieltä nyt tulee tällä kertaa. Ulkomaalaisia on paljon joukkueessa ja se tuo oman lisämausteensa koko sarjaan.
 
On sanomattakin selvää, että MYPA tarvitsee ja janoaa pisteitä.
 
- Tuntuu vähän kuin pelattaisiin Eurooppa-liigan pelejä, Karjalainen jatkaa hymähtäen.
 
MYPA lähtee otteluun terveystilanteen osalta hyvistä lähtökohdista. Vain puolustuspään Johannes Kytilä on sivussa, hänkin pelikiellon takia.
 
Lisää lauantain MYPA päivästä voit lukea täältä.
 
MYPA-AC Kajaani KSOY Stadionilla lauantaina 31.8. klo 17.