MYPA KOHTAA SARJAKOLMOSEN VIIKINGIT

MYPA KOHTAA SARJAKOLMOSEN VIIKINGIT

Kakkonen jatkuu MYPAn osalta kotiottelulla lauantaina 9.6 klo 17.00.Vastustajaksi saapuu FC Viikingit.

MYPA pääsee tulosten valossa erinomaisista lähtökohdista lauantain kotiotteluun. Alla on kolmen ottelun voittoputki kun vieraskentällä joukkue on pystynyt kaatamaan FC Vaajakosken sekä viimeisimpänä LPS:n. Kotikentällä on kaatunut Mikkelin Pallokissat.

Kolmeen viimeiseen otteluun MYPA on pystynyt heiluttamaan peräti kahdeksan kertaa. Joukkueen ykköstykki Jussi-Pekka Rämä on tehtaillut näistä peräti kuusi ja kaiken kaikkiaan "Jupella" on maalimerkintöjä kasassa kahdeksan. Omassa päässä verkko on heilunut kolmessa viimeisimmässä ottelussa vain kolmesti joten puolustuspelikin on kaikki ottelut tähän mennessä pelanneen Benjamin Niverin johdolla tehnyt hyvää työtä.

Sairastuvalta MYPA ei saa täydennystä kokoonpanoonsa. Poissa ovat edelleen Miika Korpela, Heikki Pulkkinen, Toni Lehtonen, Paavo Kujala, Veeti Tuomala ja Samuel Lindeman.

Vastustajaksi saapuvat FC Viikingit on tällä hetkellä sarjassa kolmantena. Eroa seitsemäntenä olevaan kotijoukkueseen on neljä pistettä. Viikingit on voittanut seitsemästä ottelustaan neljä, tasapelejä on kaksi ja tappioita on ainoastaan yksi. Maalinteossa se on ollut A-lohkon tehokkain kun osumia on kasassa 20. Omiinkaan se ei ole päästänyt kuin yhdeksän osumaa.

Joukkueen tehokkaimmat maalintekijät kolmella osumallaan ovat Mixu Paatelaisen poika Joel Paatelainen sekä Julius Remes.