MYPA KOHTAA TALIN HALLISSA KÄPYLÄN PALLON

MYPA KOHTAA TALIN HALLISSA KÄPYLÄN PALLON

MYPAn harjoitusottelut jatkuvat perjantaina Helsingissä Talin jalkapallohallissa jossa se kohtaa Käpylän Pallon. Ottelu aloitetaan klo 21.00

Edessä on kauden neljäs harjoitusottelu. Kolmesta edellisestä harjoituspelistä saldona on yksi voitto ja kaksi tasapeliä. Näistä viimeisin pelattiin Hämeenlinnassa, jossa HJS:n kanssa päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Pelillisesti viimeisin harjoitusottelu tarjosi kuitenkin hyviä kehitysaskeleita joita joukkueen on hyvä hyödyntää tulevassa ottelussa.

Kokoonpanon suhteen MYPA on hieman siipirikkoinen. Varmoja poissaolijoita ovat Veeti Tuomala, Jussi-Pekka Rämä ja Heikki Pulkkinen. Sairastelujen vuoksi kysymysmerkkejä ottelun alla ovat Leevi Perkiö, Esko Pesari ja Joonas Tiihonen. Paavo Kujalan pelikunnosta saadaan varmuus viimeisissä harjoituksissa ennen ottelua. Kujala loukkasi hieman itseään HJS-pelissä.

Vastustajaksi asettuva KäPa pelaa Kakkosta lohkossa B. Viime kaudella se sijoittui lohkossaan seitsemänneksi kahdeksalla voitolla, kahdeksalla tasapelillä ja kuudella tappiolla. Maaleja se tehtaili 34 ja päästettyjä kertyi 20.

Joukkueen paras maalintekijä oli viidellä osumallaan Veikkausliigakentiltä Vaasan Palloseurasta ja FC KooTeePeestä tuttu Antonio Inutile.