MyPa kohtaa toistamiseen Kultsun

MyPa kohtaa toistamiseen Kultsun

Kuva: Mia Kujala

MyPa matkustaa torstaina 30.6. Joutsenoon, jossa se kohtaa toistamiseen tällä kaudella Kultsu FC:n.

MyPa ja Kultsu ottavat mittaa toisistaan varsin lyhyen ajan sisällä, sillä edellinen kohtaaminen KSOY stadionilla pelattiin 17.6. Kotiottelussaan MyPa nappasi pisteet Väinö Hietalan osumalla lukemin 1-0.

Keskinäisen kohtaamisensa jälkeen molemmat ovat pelanneet tahoillaan paikalliskamppailut. MyPan tappioton putki meni kotikentällä poikki kun KJP haki täyden pistepotin KSOY stadionilta lukemin 1-2. MyPan maalista vastasi vahvasti joukkueeseen sisään tullut Vili Toppinen. Toppinen on kahdessa pelaamassaan ottelussa maalinteon lisäksi syöttänyt yhden maalin.

Hyökkäyspeliin MyPan on löydettävä lisää rentoutta, sillä KJP-ottelu oli jo kolmas peli peräkkäin missä Jyrki Saarelan luotsaama miehistö on heiluttanut maaliverkkoa vain kerran.

Kultsun paikallisderby Imatran Palloseuraa vastaan puolestaan päättyi huomattavasti riehakkaammissa tunnelmissa, sillä joutsenolaiset ottivat vieraskentältä voiton lukemin 3-5. Merkille pantavaa on, että toisen polven jalkapalloilija Misa Puhakainen onnistui derbypelissä heiluttamaan maaliverkkoa kahteen otteeseen.

MyPa jatkaa edellisen ottelun tappiostaan huolimatta edelleen sarjan kärjessä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelannut HaPK vaanii kakkossijalla jo kahden pisteen päässä. Kaukana eivät ole myöskään KJP tai torstain vastustaja Kultsukaan. KJP:n kanssa eroa on kolme ja Kultsun kanssa neljä pistettä.

Kultsun ja MyPan välinen kamppailu Joutsenon Keskuskentällä vihelletään käyntiin klo 19.00