MYPA KOHTAA VIERAISSA NURMIJÄRVEN

MYPA KOHTAA VIERAISSA NURMIJÄRVEN

MYPA kohtaa Kakkosessa seuraavaksi vieraskentällä Nurmijärven Jalkapalloseuran. Ottelu Klaukkalan urheilualueen kentällä 16.6 alkaa klo 18.30!

MYPA pääsee vierasotteluun neljän pelin voittoputkessa. Päävalmentaja Jukka Karjalainen oli voitokkaan FC Viikinkejä vastaan pelatun kotiottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa pelilliseen kehitykseen, mutta löysi myös selkeitä kehityskohteita.

-Jos katsotaan miten pelattiin kauden avauspeli Gnistania vastaan ja verrataan miten pelataan nyt, niin me mennään joka pelissä eteenpäin jossakin asiassa. Se mihin en ole tyytyväinen on ettei pystytä vieläkään pelaamaan 90 minuuttia tietyllä tasolla, vaan me halutaan itsellemme ongelmia ja joudutaan välillä ongelmiin sen takia. Meidän pitää pystyä saamaan tasaisuutta niin pallolliseen kuin pallottomaan pelaamiseen.

MYPAn kannalta huojentava uutinen on, että 10 maalia tykittäneen Jussi-Pekka Rämän saama kolhu edellisessä kotiottelussa ei estä hyökkääjän pelaamista. Lisäksi Leevi Perkiö on tervehtynyt ja tuo lisää leveyttä puolustuspäähän. Heikki Pulkkisen paluu alkaa olla lähellä, mutta tulevan ottelun suhteen asiat selviävät vasta lähempänä pelipäivää.

Varmuudella poissa kokoonpanosta ovat Miika Korpela, Toni Lehtonen, Veeti Tuomala, Samuel Lindeman, Paavo Kujala ja Arttu Huovila.

MYPA lähtee ottelun sijalta 5 kun vastustaja NJS on kahden pisteen päässä sijalla 9. Kahdeksasta pelatusta ottelusta NJS on voittanut kolme, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt kolme kertaa. Maaleja kasassa on 11 ja päästetyissä lukema on MYPAn kanssa tismalleen sama 15. Nurmijärven tehokkain maalintekijä on Markus Tukiainen neljällä osumallaan. Edellisen ottelunsa se hävisi Gnistanille vieraskentällä 3-1.