MYPA koki niukan tappion AC Kajaanille

MYPA koki niukan tappion AC Kajaanille

MYPA koki lauantaina niukan 1-2-tappion AC Kajaanille KSOY Stadionilla.
 
MYPA sai epäonnekkaan alun otteluun, kun AC Kajaani pääsi onnekkaalla osumalla johtoasemaan. Ottelun 8. minuutilla Brite Andoh laukoi 20 metristä ja Tomas Turunen lähti torjumaan palloa. Pallo muutti kuitenkin suuntaa puolustajan jalasta ja pallo livahti Turusen ohi maalin oikeaan alakulmaan.
 
MYPA:lla oli heti seuraavassa hyökkäyksessä hyvä mahdollisuus tasoittaa peli. Rony Huhtala pääsi yrittämään maalintekoa loistopaikasta, mutta pallo livahti hieman yli kajaanilaisten maalin.
 
Kun peliä oli pelattu parikymmentä minuuttia, sai MYPA hyvän paineen AC Kajaanin päätyyn. MYPA pääsi kolmesti kulmapotkusta yrittämään tasoitusta. Kolmannessa kulmapotkussa Jussi-Pekka Rämä pääsi hyvään puskupaikkaan, mutta pallo livahti yli maalin.
 
Ensimmäisen puoliajan loppu oli AC Kajaanin hallintaa, mutta MYPA:n puolustus selvitti tilanteet ja Turunen torjui pari vaarallista vetoa.
 
Toiselle puoliajalle MYPA tuli aivan eri ilmeellä ja iski terhakasti hyökkäyksiä kohti AC Kajaanin maalia. 51. minuutilla kotijoukkue sai myös tasoituksen aikaan. Anttoni Huttunen antoi kulmapotkun, pallo kimpoili takatolpalle, jossa Samuel Lindeman oli väijyssä ja pääsi ampumaan pallon kajaanilaisten verkkoon.
 
61. minuutilla kotijoukkueella oli erinomainen tilaisuus mennä johtoon. Rämä pääsi irti ja lähetti pallon kohti AC Kajaanin maalin takakulmaa. Pallo livahti kuitenkin aavistuksen ohi.
 
MYPA:n hyvä tempo hieman hyytyi ja AC Kajaani pääsi peliin takaisin mukaan. Se otti peliä haltuunsa ja iski ottelun ratkaisuosuman 82. minuutilla kulmapotkusta. Pallo jäi pyörimään MYPA:n maalin edustalle ja Topi Järvinen pääsi tuikkaamaan pelivälineen Turusen selän taakse. Näin pisteet matkasivat Kajaaniin ottelun päättyessä lukemiin 1-2.